dilluns, 14 de setembre del 2015

Compromís, esforç, il·lusió i ganes de passar-nos-ho molt bé… ja queda menys per LA MAASAIADA 2015 del proper 18/10/2015

Com us dèiem… ja resta menys per la gran festa dels Maasais i participants! La Maasaiada està al caure i cada dia que passa són més les sinèrgies que tenim amb els nostres col·laborarors, amb l’ajuntament, amb el CESC, amb els veïns i amb els participants.

Són moltes les ganes que tenim de repetir la festa… i tot amb indiferència del volum d’afluència perquè La Maasaiada és una festa on el que prima és que els participants gaudeixin de tota la bona sintonía que es despren dins del grup dels Maasais. És per aquest motiu que la Maasaiada es farà tant si som 5 com 50 o com 150 que és el topall que tenim marcat.

Ambient, animació pels petits i pels corredors, xocolatada gratuïta pels acompanyants i gent que vingui a animar, una cursa pels més menuts fins a 8 anys, sorpreses als avituallaments en col·aboració amb les escoles… i moltes més coses a banda, com no, d’un grandíssim recorregut  !!

La Maasaiada és una prova de llarga distància d’aproximadament uns 46 quilòmetres amb un desnivell positiu que supera els 2100 metres amb sortida i arribada a Sant Celoni i on el Turó de l’Home n’és el punt més elevat.


Respectant la nostra premissa pel que fa a la sostenibilitat de les curses en quant a il·lusió, implicació i entrega per part de tots nosaltres com organitzadors, els Montseny Maasais organitzem aquest esdeveniment amb totes les nostres il·lusions i destinant-li forces estones del nostre temps lliure amb la única intenció que els participants gaudeixin i ens ajudin a col·laborar... doncs la Maasaiada és una cursa amb un reduït cost d’inscripció de 20€ (18€ fins el 01/07/2015) i amb un topall consensuat de 150 atletes -molt allunyat dels actuals preus i ofertes de mercat- i la qual guarda com a finalitat l’entrega dels seus beneficis en col·laboració amb el banc d’aliments de Sant Celoni. L’any passat, gràcies a l’esforç de tots es van poder lliurar 1.000€ al banc d’aliments així com diferents aliments.

Us adjuntem l'enllaç per les inscripcions a La Maasaiada 2015 per tan sols 20€ i amb una finalitat benèfica. De debò… no parís a pensar-t’ho més i accedeix a INSCRIPCIÓ A LA MAASAIADA !!!

7 comentaris:

  1. Hola! Quan vaig a fer la inscripcio em diu que en total son 20€, 18€ de preu base i 2€ de no se que. Em podeu aclarir una mica el tema si us plau? Perque vosaltres dieu que costa 18€. Gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia "Kiske". Primer de tot volem agraïr-te el fet que consultis/segueixis el nostre web/bloc. Pel que fa al teu comentari, certament hi ha hagut una errata doncs al extreure el contingut de la plantilla inicial del web de la cursa, aquesta encara reflectia el preu inicial de 18€ que es mantenia fins el passat 01/07/2015. A partir d'aquesta data el preu de la inscripció va passà a ser de 20€ i la qual es mantindrà fins el darrer dia -1 setmana abans de la cursa-. Esperem que aquesta petita errata (diferència de 2€) no et faci repensar la teva inscripció doncs, com diem, és una cursa benèfica on hi estem treballant amb moltíssimes ganes per tal que els participants gaudiu i sigueu els grans protagonistes. Ens farà il·lusió trobar-te d'entre els inscrits !! Fins aviat !!

      Elimina
    2. No et preocupis, nomes ho volia consultar per si era una errada vostra. Tenia clar que em volia apuntar(malgrat que no se si arribare a l'hora de tancament, jejeje). Una altra cosa, ja que veig que abans pugem Les Agudes... Per on pugem Les Agudes? Es que nomes conec la pujada pels Castellets(que em dona molt de respecte) i la del G.R. 5.

      I ja que estem... quants avituallaments trobarem? Merci

      Elimina
    3. Hola Kiske, pel que fa a les teves consultes comentar-te que al web www.marxapelmontseny.com dins l'apartat recorreguts hi tens el detall del mateix i podràs veure perfectament per on passa. La pujada al coll de les Agudes és per Briançó i ja t'avanço que t'encantarà descobrir-la i és de molt més bon pujar que el GR i per descomptat que per Castellets. Pel que fa als avituallaments, al web que t'he senyalat també en trobaràs la informaició. Tindreu 5 avituallaments oficials i d'altres extraoficials de suport que us muntem amb moltes ganes! L'anys passat van ser un èxit! I per últim, dir-te que hem calculat un temps màxim de 9h, apte per poder cobrir el recorregut amb garanties!

      Elimina
    4. Gràcies! A veure si aquesta tarda puc apuntar-me i si no dema segur...

      Elimina
    5. Doncs ens fa molta il·lusió que t'hagis decidit. Coneixeràs el que els Maasais anomenem l'Olla de Santa Fe. Una ruta plena d'indrets espectaculars i de gran valor paisatgístic que no et deixaran indiferent i que t'ajudaran a gaudir encara més d'aquest repte, juntament amb l'ambientació que t'aniràs trobant durant el recoregut. La resta ja ens ho exposaràs un cop l'hagis finalitzat. Fins aviat!!

      Elimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: