dimecres, 30 de setembre del 2015

Un bon grapat de Maasais al Taga 2040 Evo i la Sara Novell a la Marató dels Pirineus

El passat 20 de setembre, un bon grapat de Maasais tenien cita a la localitat de Sant Joan de les Abadesses per tal de disputar la 16ª edició del Taga 2040 Evo.

El recorregut, idèntic que en les anteriors ocasions, estava format per un traçat tècnic i molt exigent de 26,30 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 3.786 metres, amb el Taga com a punt més alt situat a 2040 metres d’alçada.

Des de feia setmanes, els Maasais ja sabien que aquesta curs seria un bon punt de trobada per tots i un bon punt per exprimir-se i comparar-se amb la resta de companys. D’aquesta manera el dia abans, dissabte, els Maasais ja vàrem instal·lar-nos pels entorns de cara a poder recollir plegats els dorsals.

La cursa es presentava molt exigent. No tan sols pel recorregut, sinó perquè a més era una prova que configurava el Campionat de la FEEC (Copa Catalana de Curses de Muntanya), de manera que el nivell que hi havia era indiscutible.

A l’endemà diumenge, el dia es llevava fresc i molts corredors, sorpresos, decidien abrigar-se per no passar més fred del necessari en el primer tram de la cursa. Els Maasais, tots valents, vàrem sortir en tirants sabent que un cop es donés el tret de sortida, el fred seria el de menys.


La veritat és que va ser molt gran veure a tants companys Maasais aplegats a l’arc de sortida, molt a pesar de 3 Maasais que van causar baixa a darrer moment per culpa de lesions com va ser el cas de l’Eva Montero, l’Óscar Espanya i en Joan Barquero.

La resta, per això, estaven allà per fer-ho el millor possible: Martí Gutiérrez, Kevin Bonjorn, Xavier Barceló, Jonathan Quer, Sílvia Puigtió, Ignasi Fernández, Pau Castanyer, Carles Rodríguez, Ferran de la Varga, Oriol Masferrer, Dani López, Txema Soler, Xavi Martínez, Ivan Carreras...
Tots els Maasais van poder gaudir de valent de la cursa i saludar-se en el punt d’anada i tornada que unia el Puig Estela amb el Taga, un tram d’uns pocs més de 4 quilòmetres de coincidència amb més de 400m acumulats. D’aquesta manera, a banda de saludar-se, tots anaven prenent referències de cara a la llarga baixada que els portaria fins l’arribada.

Val a dir que tots vàrem coincidir en que tant l’organització com el recorregut van ser molt bons. De la mateixa manera que ho va ser l’ambient festiu tant a la sortida com al Taga i això és de molt agrair per tothom.

Per la seva part, la Maasai Sara Novell va disputar la Marató dels Pirineus, amb sortida i arribada a Bellver de Cerdanya. Una marató que li va servir per afinar-se de cara a la seva participació a la Marató del Montseny, de la que ostenta el títol de 1ª guanyadora femenina. En sortir dissabte, una quants Maasais que competien al Taga 2040 Evo van aprofitar per pujar a donar-li ànims, tant a la sortida, com a l’avituallament del Km30 així com rebre-la a l’arribada. Enhorabona per la gran marató que vas fer i per fer-la sota una colpidora calor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: