dimarts, 6 d’octubre del 2015

Els maasais visiten als veïns de Llinars


La segona edició de la KOM de Llinars pot donar-se per conclosa i, segons els corredors i corredores que la van córrer, es pot considerar tot un èxit.

Aquest passat diumenge 4 de novembre el Centre Excursionista de Llinars del Vallès va consolidar la segona edició del KOM21, una cursa de muntanya que,  com el seu nom indica, es tracta d’una mitja marató de muntanya de 21 km i 977m de desnivell positiu. 

La família maasai, com és habitual en competicions organitzades al Baix Montseny, es va bolcar i va donar tot el seu suport a aquesta iniciativa de caire col·lectiu en què la organització era una entitat excursionista del poble. 

Un total de 7 maasais prenien la sortida que des de la bonica vila de Llinars enfilava direcció al Santuari de la Mare de Déu del Corredor. Ja des de l’inici tres maasais  van liderar una prova, que s’intuïa molt ràpida. En Martí va ser el primer en arribar al capdamunt del Santuari seguit del jove maasai Agustí Isún i de l’incansable Quicu Bruguera. La Sílvia passava també en primera posició. 

Mica en mica tots els maasais anaven creuant  per aquest punt alt que observa de ben a prop les dues emblemes naturals de la comarca, el Montnegre i el Montseny. En Quicu Sala i en Ferran van demostrar estar en un molt bon estat de forma, com també el jove Oriol Castañé que anava millorant el temps de l’any passat. 

Al final d’un llarg i còmode descens el primer en arribar a Llinars va ser el maasai Martí Gutiérrez amb 1h 34minuts, seguit d’un altre maasai Agustí Isún. En Quicu va ser avançat en el darrer tram de baixada i va entrar en 4a posició. La Sílvia va entrar la primera deixant a la 2a classificada a 8 minuts. En Ferran, en Quicu Sala i l’Oriol es mostraven satisfets, tant pel què fa a les sensacions com pel bell recorregut i el seu precís marcatge. Una bona botifarra amb pa amb tomàquet  i un llarg massatge van concloure una diada de diumenge on tota la família maasai va fer camaraderia sense sortir del Baix Montseny. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: