dilluns, 19 d’octubre del 2015

MAASAIADA 2015 en majúscules!!!


Els redactors del bloc procurem donar el millor de nosaltres a cada crònica per intentar reflectir, amb entusiasme, totes les emocions viscudes de la millor manera, conscients de les nostres limitacions dins del món de les comunicacions.

Doncs bé... aquest passat cap de setmana hi havia una cursa que s’escrivia en majúscules. Era la nostra cursa. La MAASAIADA 2015!


Aquesta vegada, però, ens hem quedat bocabadats i molt emocionats al rebre un munt de correus electrònics els quals no han fet més que confirmar tot allò que ja ens traslladaven els participants de la MAASAIADA 2015 a l’arribada.

Sense més preàmbuls, aquesta vegada no hi ha crònica! Aquesta vegada volem compartir amb tots els seguidors i lectors del bloc tots aquests correus que vam rebre el mateix dia de la cursa, de forma totalment desinteressada sense cap mena de cerca de feedback per part de l’organització, els quals parlen més que no pas la millor de les nostres cròniques:

Carsten Peter: “En hora buena. Habeis organizado una carrera muuuuy buena. Todo perfecto. La he disfrutado muchisimo.”

Esther: “Realment, el Montseny es territori Maasai. Un 10 a tutiplen i en tot..”

Aida Pérez: “Moltes felicitats per la cursa! Organització de 10 i animació d'11!! 
Felicitats valents! Fins l'any que ve! (Tanqueu amb clau a l'home del gos que treu els senyals). Salut, kms i Muntanya!”

Xavier Garcia:Excel-lent cursa...paisatge espectacular, avituallaments abundants i molt complets, organització de 10, marcatge molt acurat, simpatia de tothom abrumadora.... Enhorabona a tots per la feina ben feta”

Quico Sala: “Moltes Felicitats a tots els Maasais q heu col.laborat en la organització de La Maasaiada. Avituallaments 10 Marcatge 10 tot i que un sapastre s'ha dedicat des de ahir a desmarcar, circuit espectacular, recuperadors a l'arribada 10, tira birres 10 i els fotògraf 10.Molta salut i l'any vinent repeteixo”

Rafa Fornós: “Cursa espectacular vistas y paisajes más espectaculares aun , avituallamientos perfectos Y organización impresionante espero poder repetir el año que viene con mejor resultado. ENHORABUENA”

Rafael Sánchez: “Cursa espectacular, algunos en barcelona deberian aprender de esta gente.
Personas de 10, organizada a la perfección, marcaje del recorrido de 10, avituallamientos espectaculares y la gente que habia en ellos increibles como nos animaban. Lo mejor,he llegado de los ultimos y gracias a ellos parecia que habia ganado la carrera”

Roger Dou: “Un 10 de cursa. Organització, senyalització, animació, paisatge, ruta... Tot perfecte! Vull donar les gràcies a tots els Maasais que m’heu animat i ajudat al llarg de la cursa, moltes gràcies a tots!”

Jordi: “Felicitats! Ho heu tornat a petar! Ens ho hem passat molt bé, gracies”

Matias Ayuso: “Una passada. Aquesta cursa me agradat moltissim. Pero es gracias a vosaltres per la vostra dedicacio. El marcatge perfecte, malgrat el home del gosset, els avituallaments de pm. El disseny del circuit un 10. Tornarems a veurens. Felicitats”

Ramón Punzano: “Buenos días a todos. Gracias a los que corrieron y gracias a los que organizaron esta magnífica cursa, SUPER, sobre todo felicidades al que diseñó el último corriol, ¡te queremos nen! ¡hasta el año que viene!”

1 comentari:

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: