Presentació

Els Montseny Maasais, som un club esportiu de Trail Running amb seu a Sant Celoni. Sempre promovent l’esport, la salut, l’ensenyament i el respecte per la muntanya som un grup nombrós format per gent de diferents edats i amb una mateixa afició: córrer per les pistes, camins, GR’s i PR’s d’aquest indret únic com és el Montseny i el Montnegre. Rebem el nom en memòria del nostre company Xavier Novell a qui anomenàvem “maasai” i el qual també estimava els paratges que ens envolten i que, igual que nosaltres era un apassionat d’aquesta muntanya.

Portem forces anys en aquest món, uns més que d’altres, participant en tot tipus d’esdeveniments esportius relacionats amb la muntanya: marxes locals (Clar de Lluna, Marxa-Marxeta i Maasaiada de Sant Celoni, cursa Trenta Passes, Trescada de Riells...), solidàries (Cursa per la Marató de TV3, Cursa de la Creu Roja...) i curses mítiques (Matagalls-Montserrat, Ultra Pirineus a Bagà, Ultratrail d’Andorra, Ultratrail de Sierra de Guara-Somontano a l’Aragó, Ultratrail Serra de Tramuntana a Mallorca, Skyrunner de Carros de Foc, Transvulcania a la Illa de La Palma...).

Tenim les ganes i la motivació de seguir creant un grup cada vegada més nombrós d’amants d’aquest esport, amb gent que s’identifiqui amb els nostres valors i vulguin lluir orgullosos l’equipació dels Montseny Maasais allà on vagin.