Fes-te Maasai

Fer-se Maasai no es qüestió de nivell ni població de residència, sinó de l’orgull i la il·lusió, simplement, d’entrenar i/o competir amb la nostra equipació. Una equipació que va més enllà de la seva imatge i que, per sobre de tot, pretén transmetre uns valors i uns sentiments.

Els valors eludeixen, principalment, al respecte per la muntanya, per la natura i per tot el que envolta a aquest esport: sacrifici, tolerància, il·lusió i companyerisme. Tots aquests són els que volem mostrar a la Maasaiada, la qual requereix de l'ajuda incondicional de tots els Maasais. 

El nostre sentiment és l’orgull de fer memòria del nostre company Maasai Xavier Novell i el de pertànyer a una terra que ens estimem.

En definitiva, si en tens ganes saps que pots fer-te Maasai quan vulguis. Pots adreçar-nos un mail amb les teves inquietuds, dubtes o consultes i te’l respondrem immediatament o simplement digue’ns que et vols unir al grup! No t'oblidis d'adjuntar les següents dades: nom i cognoms, població de residència, confirmació d'email, telèfon de contacte i data de naixement. Simbòlicament, es fa efectiva, de forma anual a principis d'any, una quota d'11€ que carreguem per rebut domiciliat i la qual roman a disposició de tots els Maasais per ajudar amb tots aquells projectes que portem entre mans, cm és ara la Maasaiada de caire solidària.

Aprofita, també, per conèixer-nos en qualsevol dels dos entrenaments oberts que us proposem o passant-te per La Jijonenca de Sant Celoni, on de ben segur que coincidiràs amb algun dels més de 100 Maasais que som.