dilluns, 24 de novembre del 2014

Cap de setmana Maasai de curses “Xtrem”


De nou un cap de setmana de competició dins dels Montseny Maasais. Aquesta vegada, amb un denominador comú anomenat “Xtrem” i és que ambdues curses en que es van repartir els nostres Maasais compartien aquest adjectiu.

Per una banda, l’Arnau Llop i en Julio Llorente van desplaçar-se a la localitat d’Argentona per participar a la Burriac Xtrem. Una cursa que enguany presentava la seva primera edició en la distància de Marató. Val a dir que a la Burriac Xtrem la precedeixen un total de 12 edicions.

L’Arnau, per la seva part, va decantar-se per la distància de la Marató. La cursa, que tenia un considerable desnivell acumulat de 4.220 metres, recorria part de la serralada pre-litoral, pel que era sabut que no agafava gaire alçada en el seu punt més alt. Aquesta dada feia preveure un continu puja i baixa idoni per aquells atletes que, com l’Arnau, són capaços de mantenir una bona velocitat de creuer. L’Arnau, que és veí de Caldes d’Estrac, va decidir prémer l’accelerador des d’un inici tot sabent que era la seva darrera cursa important de l’any i, sense defallir, va aconseguir finalitzar en una boníssima 7ª posició i amb un grandíssim registre de 4h 24min. 


En Julio Llorente, per la seva banda, va prendre la sortida al recorregut de 25 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell acumulat tot demostrant-nos la seva bona progressió i finalitzant la cursa amb un bon temps i amb unes bones sensacions. Enhorabona als dos!!

Per altra banda, a la localitat de Colera, els Maasais Ignasi Prat i Cristina Benabé prenien la sortida al Trail Colera Xtrem en el seu recorregut de 21 quilòmetres i 2.130 metres de desnivell acumulat. Una cursa va transcórrer per senders i corriols i permetia als corredors descobrir l’Albera corrents pels límits de Catalunya i França, passant per Portbou, Colera i vorejant La Mar d’Amunt. Un recorregut que presentava el seu punt més alt en els 730 metres de La Torre Petita havent de passar, abans, pels colls del Bessó, de les Llaceres i dels Empedrats. Enhorabona per la cursa que heu fet!!



1 comentari:

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: