dimarts, 18 de novembre del 2014

5 Maasais a la Marxa del Llop, 3 a la Montnegre Btt i 1 a la Mitja Cabreres MM



El cap de setmana prometia ser tranquil però, al darrer moment, es van congregar 3 grups de Maasais per repartir-se entre la Marxa del Llop a Riells i Viabrea, la Montnegre Btt a Sant Celoni i la Mitja Cabreres MM a l’Esquirol.

La Marxa del Llop es va celebrar a la localitat de Riells i Viabrea i va tenir una representació de 5 Maasais encapçalada per en Jonathan Quer, la Sílvia Puigtió i l’Oriol Masferrrer els quals van participar a la marxa de 12 quilòmetres i 620 metres de desnivell acumulat, mentre que en Jordi Fugarolas i en Joan Serra participaven a la de 21 quilòmetres i 908 metres de desnivell acumulat.

Com jo estava previst, la Marxa del Llop prometia un traçat poc tècnic i molt corredor en ambdues distàncies. Amb el llançament d’un coet, es donava la sortida simultània i de seguida es fa formar el grup capdavanter amb força presència Maasai. Un grup de corredors que es controlaven i que en Jordi encapçalava amb un ritme duríssim. Mentrestant, a la línia d’arribada esperaven, expectants, els veïns del poble.

Finalment, els Maasais van acabar fent uns resultats excel·lents. Per una banda, en la modalitat de 12Km , la Sílvia aconseguia finalitzar com a 1ª classificada femenina, mentre que en Jonathan finalitzava com a 3r classificat masculí. L’Oriol, a la vegada finalitzava 4t en aquesta mateixa distància. A modalitat de 21Km, en Jordi no va deixar el primer lloc en cap moment, tot aconseguint finalitzar com a 1r classificat, mentre que en Joan finalitzava com a 3r classificat. Sens dubte, uns resultats immillorables aconseguits pels nostres Maasais i als quals donem l’enhorabona!!

Simultàniament, a la localitat de San Celoni, el CC Sant Celoni havia organitzat la seva 15ª edició de la Montnegre Btt. En aquesta cursa, van ser tres els Maasais que hi van participar: en Quico Sala, la Louise Brown i en Kevin Bonjorn. Els tres Maasais van optar per participar en el recorregut llarg de 40 quilòmetres i poc més de 2.400 metres de desnivell acumulat a fi i efecte de passar-s’ho bé i seguir acumulant hores d’exercici... tots tres en la fase final per diferents lesions.


Val a comentar que els nostres companys del CC St. Celoni van tornar a fer una molt bona organització i van aconseguir que un bon nombre de participants penessin la sortida en aquesta 15ª edició. La ruta, va ser qualificada d’excel·lent pels nostres Maasais i participants en general, amb un recorregut ple de corriols i pistes que transcorrien pels magnífics indrets amagats del Montnegre. En arribar, el merescut entrepà amb botifarra era agraït per tothom.

Per últim, en Gabi Rodríguez va decidir desplaçar-se fins la localitat de l’Esquirol, municipi situat a l’est de la comarca d’Osona, per prendre la sortida a la Mitja Marató de Muntanya de Cabreres. Un recorregut, tècnic, de 21 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.800 metres el qual posava a prova els reflexos de tots els participants en haver de passar per trams força tècnics. Val a dir que en Gabi va fer un recorregut impecable finalitzant com a 4t classificat i sense donar treva als tres corredors que van ocupar les places del podi.

1 comentari:

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: