dimecres, 3 de desembre del 2014

Els Maasais amb el lliurament de 1000€ al Banc d'Aliments de Sant Celoni


Aquest és el segon any que sensible a les situacions que viu molta gent del País, l'equip de la Marxa pel Montseny ha treballat il·lusionat per fer la Marxa solidària amb el Banc dels Aliments.


En l’edició del 2013, la Marxa pel Montseny va fer una aportació, al Banc d’Aliments, valorada en 800€.  Enguany, al 2014 , tot i haver disminuït lleugerament  la participació a la Marxa, la donació d'aliments ha superat la de l'any passat i ha estat valorada en 1000€.

Abans de fer l'aportació, vam consultar a la persona encarregada de la Creu Roja de Sant Celoni i responsable del tema, per conèixer quins aliments prioritzaven per tal que els en féssim l'entrega.

Aquesta col·laboració amb el Banc dels Aliments ha estat possible gràcies tant als participants, com a les col·laboracions diverses així com  a  tots els voluntaris que han ajudat de manera totalment desinteressada, coordinats per l'equip organitzador de la Marxa.

Aquest any, amb l'entrada dels Montseny  Maasais a l'equip organitzador de "La Marxa", aquesta s'ha dinamitzat amb l'afegit de la Maasaida la qual es sumava a les ja clàssiques Marxa i Marxeta. També amb les noves activitats a l'arribada, es va aconseguir crear un ambient molt festiu i agradable.

Aquest dos darrers anys la Marxa té activat “el PAU” - Pla d' Autoprotecció-  per a tots els participants i col·laboradors.

Com cada any, la gent i les ambulàncies de l'Assemblea Local de la Creu Roja de Sant Celoni van fer el seu eficaç servei  de manera que al igual que amb la resta de col·laboradors, no volem deixar d’agrair-los, novament, la seva implicació i ajut.

Des dels Montseny Maasais us volem avançar que ja hem començat a treballar intensament per millorar la propera edició de la Maasaiada del 18 d’Octubre de 2015.

1 comentari:

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: