dilluns, 9 de juny del 2014

Els Maasais tanquen el cap de setmana amb 3 podis

Sens dubte un gran cap de setmana pels Montseny Maasais atès que el diumenge es va concloure amb un total de 3 podis Maasais:

   Martí Gutiérrez: Primer classificat general Trail Gualba 27Km
   Jordi Peña: Primer classificat general Open Trail Gualba 16Km
   Marta Prat: Primera classificada femenina Marxa pel Montnegre 22Km

En Carles Ametller, en Jonathan i en Julio Llorente va donar inici al cap de setmana Maasai amb la seva participació, dissabte, a la mítica Ultra Bastions i Trail de Bastions. Per una banda en Carles donava sortida des de Ribes de Freser a l’Ultra Bastions de 90km i 12.000m de desnivell acumulat, però lamentablement va haver de retirar-se al km 60 degut a la gran duresa de la prova i a les fortíssimes ràfegues de vent que, en ocasions, s’enfilaven fins els 100km/h. Aquestes mateixes ràfegues també les van haver de suportar en Jonathan i en Julio en el la modalitat Trail de 52km i 7.100m de desnivell acumulat, ja que el recorregut d’ambdues curses s’ajuntaven a Núria. Felicitem a aquests tres campions que han tornat a desafiar l’ultra distància.

Diumenge, 7 Maasais es desplaçaven a Gualba per participar en la primera Trail de Gualba de 27km i 2.750m acumulats i en la seva modalitat Open de 16km i 1.300m acumulats. Per una banda, en Martí, en Roger, l’Isa, en Kevin i en Gabi prenien la sortida del Trail mentre que en Jordi i la Soni participaven en l’Open. Les previsions es van confirmar i la cursa es va dur a terme sota una calor sufocant. La sortida era compartida entre ambdues modalitats i no seria fins el km 15 que es separaria el Trail de l’Open. Mentres que l’Open arribava a Gualba, els participants de la trail repetien 2 trams de la pujada que havien fet a la primera volta per anar a cercar Roca Plana (punt més alt) per agafar la pista de nou fins arribar a la meta. En Martí, que va fer primer portava, il·lusionat, un pernil damunt l’espatlla com a primer classificat d’assolir el tram vertical, posició que no va deixar fins l’arribada, on esperaven una munió de Maasais que feien patxoca.




Mentrestant, al municipi de la Batllòria, una altra Maasai havia decidit participar a la Marxa pel Montnegre de 22km. La Marta sortia decidida i convençuda de les seves possibilitats i així es va poder certificar a l’arribada regalant-nos, a tot el grup, un nou podi en finalitzar com a primera classificada femenina.



Enhorabona a tots els Maasais que han competit aquest cap de setmana i a tots aquells que ens han acompanyat a les curses. Quin bé que ens fa quan us veiem a l'arribada!

1 comentari:

  1. Enhorabona maasis, encantat de veure tanta samarreta maasai per el meu poble. Espero us hagi agradat. Tota crítica constructiva serà benvinguda i ens ajudarà a millorà per l'any que ve.

    Gràcies cracks

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: