dilluns, 2 de juny del 2014

9 Maasais al Trail Sant Esteve

Poques vegades podem parlar d'un cap de setmana amb només una prova al calendari Maasai. Aquest n'ha estat un i la cita no era en un inhòspit indret del Principat, ni en alguna comarca veïna, avui tocava córrer a casa, al Baix Montseny.

Com cada principi de juny s'ha disputat l'exigent Trail Sant Esteve. Amb un recorregut de 27km i 3.052 metres de desnivell acumulats, els corredors sortien a dos quarts tocats de nou de la Plaça de la Vila i enfilaven capa la Serra direcció l'Estany dels Regants per tot seguit afrontar el tram més dur de la prova, l'ascens al Turó de Sant Elies de 999 metres d'alçada i al Turó de La Cova de 1.101 metres. Descens llarg i dur fins a les Margarides per efectuar el darrer tram de desnivell coronant el Castell de Monclús.

Un total de 9 maasais han participat en aquesta prova que enguany celebrava el seu cinquè aniversari. El temps i les prosicions dels Maasais han estat molt bons i s'ha demostrat, una vegada més, que el territori es per qui se'l treballa.

Per altra banda, ales 10 del matí, engegava la Speed Trail, que tot i tenir aquest nom internacional consistia en una ràpida prova de 13km i 800 metres de desnivell acumulat. La presència de dos Maasais, en Joan Serra, primer classificat absolut i la Sílvia, segona absoluta i amb la recuperació de la lesió a punt de finalitzar, ha tancat una jornada amb, altre volta, la bandera Maasai ben alta.

Aquesta setmana tocarà preparar la primera cursa de muntanya de Gualba, amb un recorregut similar, en exigència i desnivell, al de la Trail i amb una inscripció de tan sols 13 euros. Des dels Montseny Maasais animem a participar-hi tractant-se de la seva primera edició i per donar suport a iniciatives que es duen a terme a la comarca i amb un cost realment atractiu a l'abast de tot corredor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: