dilluns, 10 de març del 2014

6 Maasais a la 3ª Trail de 30 Passes



Aquest cap de setmana han estat 6 els maasais que han anat a competir a la 3ª Trail 30 Passes de Vilalba Sasserra: Quico, Francesc, Kevin, Sílvia, Isa i Carles. El recorregut d’enguany era un trencacames de 21,3km i 2.150m acumulats repartits en 9 rampes que poc tenia a veure amb el recorregut de l’edició anterior.

La gran quantitat de corriols va fer que els maasais s’ho passessin d’allò més bé. Sens dubte que és una cursa que us recomanarem per l’any vinent –l’opinió era compartida per la resta de participants-.

Amb un preu de 12€, ens segueixen certificant que hi ha curses econòmiques que compleixen, amb escreix, tots els requisits: un gran circuït, una organització molt pendent dels participants, botifarra a l’arribada, camiseta, obsequi i atenció de fisioterapeuta gratuït a l’arribada.

Amb el tro de sortida llençat a les 9:00h els 6 maasais enfilaven l’inici de la cursa. En Quico va sortir com un llamp, com de costum, a pesar que s’havia presentat a la sortida corrents des de casa. Els demés sortien més pausats i a les primeres pendents cadascú ja enfilava el seu ritme. Cobert un 25% del recorregut la Sílvia, en Carles i en Kevin es trobaven, la qual cosa fa fer que cadascú imposés ritme a la zona on anava més còmode... fins a l’arribada. Per la seva part, en Francesc, que havia donat caça als grup de 3 maasais, imposava un ritme més alt i decidia escapar-se. Per llàstima, en un dels trencants es va despistar i va perdre l’orientació tot seguint el marcatge de la part inicial de la cursa -motiu que el va fer desistir tot plantant-se a l’arribada amb 31km-.Finalment arribava l’Isa.

Felicitar a la Sílvia que, un cop més, va pujar al podi. Aquest cop coma segona classificada..

5 comentaris:

  1. Quina cursa més ben parida! si senyor!

    ResponElimina
  2. I tant! Molt divertida i maca. I com dieu... per aquest preu, segur que l'any que ve repetim!

    ResponElimina
  3. Me alegro que te lo pasaras tan bien

    ResponElimina
  4. Hola.
    On podria trobar la classificació de la cursa?
    Merci!!

    Albert.

    ResponElimina
  5. Hola Albert!! Doncs la classificació de la Trail 30 Passes pots consultar-la al següent enllaç http://30passestrail.blogspot.com.es/
    Salut i cames company!!

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: