dilluns, 17 de març del 2014

Els Maasais assalten la Mitja de la Vall del Congost



Aquest cap de setmana els maasais s’han fet veure a la mitja de la Vall del Congost. Les equipacions es van fer més que notòries durant el transcurs de l’organització. Finalment van ser 9 maasais els que van donar sortida: Jonathan, Oriol, Óscar, Roger, Dani, Carles, Bernat, Arnau i Pol, mentre que dos es van quedar fora de la llista per lesió: Alejandro i Kevin.

La sortida es donava a les 8:30h i tot apuntava a que caldria patir! Des del minut inicial s’imposava un ritme frenètic per sota dels 4min/km empesos pel gran ambient que hi havia.

Passats els primers quilòmetres els maasais anaven agafant les seves posicions. Óscar encapçalava i Dani el controlava des de més enrera. Eren els primers maasais en passar. Seguidament passava l’Oriol perseguit per l’Arnau. En Bernat, en Jonathan, en Roger, en Carles i en Pol passaven en aquest ordre.

Al km 15, la Montse els tornava a esperar càmera en mà. Les coses havien variat sensiblement. Ens avisava que en Dani havia passat a l’Óscar i els seguien per ordre l’Arnau que havia sobrepassat a l’Oriol i en Jonathan que havia fet el mateix amb en Bernat. Finalment en Carles també havia donat caça al Roger i en Pol tancava el grup maasai.

A l’inici de la recta final d’entrada de l’arribada els esperaven la Soni, en Marc i en Kevin per donar-los la darrera empenta. La Montse i l’Anna eren darrera el marcatge final per acabar-los de felicitar.

Una cursa més al sarró maasai, amb molt bons resultats, molta presència maasai i fent-nos notar!

2 comentaris:

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: