dijous, 6 de març del 2014

Nova comanda d'equipacions Maasais



Aprofitem per comunicar-vos que ja disposem de les mostres de les equipacions per emprovar-vos-les. Aquestes estan a La Jijonenca al carrer Sant Pere, 32 de Sant Celoni oberta de dilluns a divendres de 8:00h a 20:00h i dissabtes de 8:00h a 14:00h, de manera que podeu passar-vos-hi a emprovar-vos-les: camisetes amb i sense mànigues i pantalons d'atletisme o trail... de cara a fer-ne l'encàrrec amb el tallatge just.

Avançar-vos que en Xavier Barceló gestionarà el llistat dels encàrrecs. Per qui no el conegui, és el propietari de la Jijonenca, de manera que tan sols demanant per ell de seguida ja estareu ben atesos.

Com ja ho hem decidit, el pagament s'ha de fer per avançat i tan sols es pendrà comanda d'aquelles equipacions que es paguin. Hem cregut que és la manera més còmode de gestionar-ho i d'evitar despistats.

Si visiteu l' apartat "Equipació Maasai" hi trobareu la referència dels preus de cada peça.
També us recomanem que, ja que disposem de mostres, us les emproveu atès que són de tallatge més aviat petit.

El plaç per encarregar les comandes comença avui mateix i finalitza el proper dimarts 18/03/2014, pel que tenim 12 dies per passar-nos per La Jijonenca i fer l'encàrrec.

Hem de procurar que tots els maasais que figuren en la web encarreguin la seva equipació (no cal que sigui completa sinó amb la camiseta ja és més que suficient) perquè volem fer-nos notar a totes les curses on participem.

Si teniu algun conegut que es vol fer maasai perquè s'identifica amb la filosofia del grup, en Xavier Barceló també gestionarà el llistat d'encàrrecs de la gent que encara no figura com a maasai a la web, i així el podrem incloure prenent-li les dades. 

1 comentari:

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: