dimecres, 19 de febrer del 2014

6 Maasais a la Marató Salvatge de les Guilleries

Aquesta setmana han estat 6 maasais els que van desplaçar-se per fer la Marató Salvatge de les Guilleries: Jonathan, Óscar Espanya, Óscar Guallar, Kevin, Oriol i Quico.

Així doncs, van voler aprofitar que encara hi ha bones curses a un preu raonable. Van ser 20€ per una cursa amb un molt bon recorregut i una molt bona aportació per part de tots els col·laboradors. Una cursa sense tanta “parafernàlia” en la que només valia passar-s’ho bé.

5 dels maasais van decidir fer la cursa plegats. Van córrer els 40km i +2.320m junts per creuar l’arribada els 5 agafats de la mà, mentre que en Quico va patir un esquiç al tormell, la qual cosa va fer que aprofités per enfilar el recorregut de la mitja marató i colocar-se, a pesar de tot, en els 20 primers llocs.

La primera de les dues anècdotes del dia va estar en l'avituallament del quilòmetre 30 en el qual dos col·laboradors anaven disfressats de “Guàrdia Civils”... estampa que se’ns dubte animava a tots els participants. La segona anècdota la vam tenir de la mà de Jonathan amb un avançament en pujada amb relliscada inclosa el qual el va deixar cap per munt... i que es va batejar com “l’avançament de la croqueta”. Aquesta anècdota va donar molt que riure durant el que restava de cursa.

A l’arribada botifarrada i paella per tothom... amb begudes, cafè i postres inclosos. Sens dubte un premi més que agraït per seguir plegats la tertúlia de la cursa.