dijous, 31 d’agost del 2017

Els Maasais visiten Vallter 2000 per córrer La Marrana Skyrace

Aquest passat cap de setmana, varen ser 7 els Maasais que van decidir participar en la nova edició de la coneguda “La Marrana Skyrace”: Carles Ametller, Kevin Bonjorn, Tete de la Torre, Roger Costa, Núria Garcia i Ícar Tribó en la modalitat Volta de Gegant i en Ricard Ametller en la modalitat Circ de Morens.

Enguany, es donaven una sèrie de canvis tant el que fa a l’organització de la cursa, on ja no hi feia presència Besttrail, com pel que fa al recorregut, el qual donava un canvi de sentit a l’orientació –la volta passava a ser en sentit horari- com pel recorregut.

La Volta de Gegant va ser molt soferta pels nostres Maasais, donat el gran nivell tècnic i exigència del recorregut. Un recorregut de 23km i amb 1900 metres de desnivell positiu on els participants passaven per punts tant coneguts com el Pic de la Dona, el coll de la Geganta, Bacivers, Bastiments (2875m d’altitud), Pic de l’Infern, coll de Tirapits, Coll de la Marrana i una darrera ascensió al Gra de Fajol per tornar a la meta situada a Vallter 2000.

Per la seva banda, la modalitat Circ de Morens tenia un recorregut d’11km i un desnivell positiu de 900 metres, amb Bastiments com a punt més alt per tornar a Vallter passant pel coll de la Marrana.

Tots els nostres Maasais van aconseguir creuar l’arribada amb molt bons resultats, encapçalats pel Carles amb 3:30:53 , en Kevin amb 3:53:16, l’Ícar amb 3:54:42, en Tete, la Núria amb 4:12:44 i en Roger amb 4:27:27 (a pesar de baixar des del coll de la Marrana amb un esquinç al turmell). En Ricard, aconseguia entrar molt ben posicionat tancant el recorregut curt en 1:52:58.



Enhorabona a tots els Maasais que hi van participar i els quals van congregar-se el dia abans, a les mateixes pistes de Vallter 2000, per passar la jornada plegats sopant i poder fer nit conjuntament en les autocaravanes i furgonetes.

També agraïr, com sempre, a la gran claca de familiars i amics que van participar d’aquesta jornada i que van animar, com mai, a tot l’equip: Marta, Júlia, Sònia, Marc, Isa i Maira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: