dijous, 21 de setembre del 2017

En Estat de Setge



El Principat de Catalunya ja fa temps que ha engegat un procés democràtic, que ha de portar a la ciutadania a exercir el seu dret a l'autodeterminació mitjançant un referèndum el proper 1 d'octubre.




Després de nombrosos registres a empreses i la citació de més de 700 alcaldes davant la fiscalia espanyola, avui l'Estat ha anat més enllà i ha dirigit un COP D'ESTAT contra el poble català:

Han intervingut els comptes de la Generalitat, han entrat en dependències de la Generalitat, han registrat domicilis particulars i han detingut 14 càrrecs polítics catalans.

Les forces policials de l'Estat han ocupat literalment el nostre país. Mitjançant la Guàrdia Civil i la Policia Nacional pretenen atemorir-nos, però ja han fet tard.

Cada actuació que fan contra el nostre poble, ens fa més forts. Cada mordassa que ens intenten posar, allibera mil veus.

Ja no està en joc l'àmbit territorial del nostre País. Ara ens estem jugant els drets que tenim com a ciutadans i ciutadanes. Els drets del nostre poble i els de tots els pobles que resistim sota el feixisme espanyol, estan en joc.

Des dels Montseny Maasais ens fem nostres i recolzem totes les convocatòries que s'estan duent a terme per tal d'aturar aquest cop d'estat.

Exigim a totes les forces d'ocupació que se'n vagin!!! Talment, encoratgem a tota la població a sortir al carrer i a plantar-los cara. Els carrers seran sempre nostres!

Prenem partit pels nostres drets perquè la por ja fa temps que ha canviat de bàndol.


Cridem ben fort que el dia 1 d'octubre votarem, perquè ja no tenim por!






SALUT, PAU i LLIBERTAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: