dilluns, 15 de maig del 2017

Els corredors li guanyen la partida als ciclistes

Aquest cap de setmana s’ha presentat frenètic. Primer de tot, 3 representants Maasais es varen desplaçar a l’illa de La Palma per prendre sortida a la 9ª edició de la Transvulcania. Una cursa l’ultra resistència de 75 quilòmetres i 4000 metres de desnivell positiu, amb Roque de los Muchachos com a sostre de la cursa a 2420 metres d’alçada.

Dani Aguirre, Ignasi Fernàndez i Enric Marquès varen ser els 3 Maasais que van prendre sortida en aquesta mítica cursa, ben plena de grans figures. A pesar de la exigència del recorregut i l’orografia, Dani Aguirre i Enric Marquès varen aconseguir completar el recorregut exitosament, mentre que l’Ignasi, degut a un contratemps, va haver de retirar-se al quilòmetre 25 a pesar del seu desig de continuar.

Felicitem a aquests Maasais valents i en especial al “gran Dani Aguirre” qui, tot i consumar els seus entrenaments a nivell del mar, va volar fins arribar en 14ª posició, havent donat caça a d’altres grandíssims corredors molt coneguts en el món de l’ulratrail!

Diumenge, els Montseny Maasais varen organitzar una quedada amb la intenció de fer una activitat divertida, oberta, i no lliure d’exigència. A les 10:00h, tant corredors com ciclistes varen citar-se a Fontmartina, com a punt de sortida, per fer un ascens vertiginós al Turó de l’Home. Ciclistes del Club Triatló Sant Celoni i corredors Maasais, varen sortir a tota màquina amb l’esperança d’arribar primers a dalt els uns abans que els altres. Els ciclites, pujant per la sinuosa carretera i els corredors, enfilant pel GR.

El resultat va ser molt satisfactori. Tothom s’ho va passar molt bé i, aquesta vegada, els corredors van aconseguir el reconeixement dels ciclistes per haver arribat amb una mínima diferència d’un minut per davant. Sens dubte, la cosa promet i no trigarem gaire a veure una nova quedada amb ànims de “venjança”.

Ja anirem informant quan es determini una nova data per repetir l’activitat, la quan és oberta a tothom, tant pel que fa a corredors com a ciclistes.

Corredors 1 – Ciclistes 0

PD: De baixada, els corredors varen tenir temps de recollir al GR, nombroses escombraries (gels i d'altres brosses) abocades per part d'anteriors curses i per poca cura de visitants, així com 2 cintes blaves antigues de la marca Mizuno. Encoratgem a la gent a respectar l'entorn!