divendres, 7 d’octubre del 2016

El maasai Pau Castanyer s'endú la 2a posició de les Taymory Xtrail Sèries

El passat diumenge dia 2 d’octubre es posava punt i final al circuit de curses de Muntanya de les Xtrail Series de Taymory. L’escenari Camprodon i la distancia 43km amb 2600m de desnivell positiu. La prova reina per acabar i decidir el podi final.

Mataró, Alella i la bonica població de Mura havien estat testimonis de les anteriors curses d’aquest circuit que començava al més de febrer i acabava aquest diumenge.
La bonica vila de Camprodon va ser l’escenari d’aquesta última prova que dictaria sentencia i el nostre maasai Pau Castanyer i participava disposat a defensar la tercera posició que de moment tenia en la classificació general.

La prova començava molt ràpida i en Pau trencava la sortida amb un ritme trepidant que ja en els primers metres posava en fila el seguici de corredors i corredores que ben av
iat ja enfilaven corriol amunt el km vertical que tenien davant. I és que del km 2 fins el km 7’5 pujaven un desnivell positiu de 1000m. Ben aviat en Joaquín Navarro va encapçalar la cursa i ja no deixaria aquesta privilegiada posició fins al final. Enhorabona Joaquín per la gran cursa i el gran circuit que has fet proclamant-te campió.

El nostre representant arribava al primer cim, la pedra dels tres bisbes, en 4ª posició juntament amb el tercer classificat. Ara tenien per davant una llarga baixada de més de 13 km on les posicions van quedar ja molt ben definides i  on en Pau va consolidar la 4ª posició que ja no deixaria fins a la línia d’arribada. Un cop passat l’equador de la cursa el maasai arbucienc va comença a sentir els afectes del cansament i es va veure obligat a reduir el ritme a una zona de constants canvis de desnivell amb fortes pendents tant de pujada com de baixada que van deixar les cames d’en Pau molt malmeses. Així doncs arribava el km 30 on començava una pujada d’11 km amb un desnivell positiu de 800m que ens portaria al km 41 per fer els dos últims en baixada. Després de 5h 12 minuts el Maasai Arbucienc Pau Castanyer creuava la meta en 4ª posició i com fa sempre lluint l’Estelada i acompanyat de la seva filla Ona. Aquesta posició l’alçava fins a la segona posició de la classificació general final de les Xtrail Series d
e Taymory.

Un gran final per una gran temporada, moltes felicitats Comandant!!!!


2 comentaris:

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: