dilluns, 4 de juliol del 2016

El maasai Agustí treu pit entre els membres de l’equip Salomon a Font Romeu

Després d’un més d’abandonar el Montseny i traslladar-se a la Cerdanya, l’Agustí va decidir, aprofitant que venia el seu pare, per apuntar-se, amb ell, a la Kilian’s Classic. Una prova que es disputa a Font Romeu, indret on entrenen molts dels campions catalans de curses de muntanya ja que està situat a una alçada considerable.

 Un cop fet l’escalfament, pare i fill es van col•locar a la línia de sortida per afrontar els 11km i els 500m de desnivell positius en una alçada considerable, ja que sortien des de la cota 1800 i pujaven fins els 2300 m. L’Agustí que sembla que s’ha adaptat molt bé a l’alçada, es va trobar molt bé des del principi i ràpidament es va col•locar segon i “prement les dents i traient el fetge” tal com declara, es va mantenir en aquesta posició entrant a 4 minuts del primer classificat. L’atleta del Baix Montseny, ara establert a la Cerdanya, es mostrava molt satisfet ja que competir entre membres de l’equip Salomon i quedar segon té un gran mèrit. Felicitats maasai!

Amb l’Agustí ja són dos els maasais que han decidit anar a viure a terres ceretanes ja que la Sara Novell també hi resideix. Entre gambades i escalades potser ben aviat podrem dir, “Cerdanya, territori maasai!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: