dimarts, 10 de maig del 2016

En maasai Pau Castanyer aconsegueix una 15a posició a la 2a prova de les Taymory Xtrail Sèries

El passat diumenge 7 de maig es donava sortida a la segona prova de les xtrail series de la firma Taymory. Després de disputar la primera prova  a Mataró, aquesta vegada era la maresmenca població d'Alella la seu  que acollia el segon capítol d'aquesta sèrie de curses on el maasai arbúcienc Pau Castanyer hi participava després de fer top20 i arribar en la 18a posició a la primera d’elles.  El repte del “comandant” d’Arbúcies  era molt clar, mantenir la posició i si podia, millorar-la.

La cursa, de 26,5 km i 1500m de desnivell positiu, començava amb gairebé mitja hora de retard degut a que uns brètols havien decidit canviar el marcatge de la cursa durant la nit anterior. Per sort la organització es va adonar d'aquesta mala passada i ho va poder corregir. Des dels Montseny Maasais condemnem fermament aquesta mala actitud.

La cursa començava sota un fi plugim i després d’un quilòmetre de baixada enfilava un fort ascens on en poc més de 2 quilòmetres es pujaven 400 metres de desnivell. Els corredors s'enfilaven d’un en un sense obrir masses diferències. Seria en els quilòmetres següents, amb una forta baixada i tot un terreny de puja i baixa constant, on es marcarien les primeres diferències. Era llavors quan en Pau remuntava i guanyava forces posicions fins arribar en la posició 15 amb un temps de 2h 37minuts .

Una vegada més l'organització de les xtrail series ens va preparar un gran recorregut per la serralada litoral, ple de corriols, pujades i baixades.

Segons en Pau, l’objectiu va ser assolit i ara continuarà entrenant i gaudint per poder disputar  la tercera prova al més de juliol, Les “xtrail series” Valls del Moncau. Una prova que començarà de dia i acabarà de nit i de ben segur que ens tornarà a presentar un excel·lent recorregut. Felicitats Pau!