dimarts, 5 d’abril del 2016

La maasai Eva ja recuperada i, de nou, pujant al podi

La maasai Eva Montero va tornar, per segon any consecutiu, a disputar la ja consolidada cursa del Roc Gros celebrada a Hostalets de Balenyà. Enguany es celebrava la 5a edició d’una prova que prenia una rellevància especial per l’atleta d’Arbúcies ja que va ser la primera, ara fa un any, que va participar-hi com a maasai. Com cada any, una molt bona organització, un ambient de luxe i un alt nivell tant pel què fa els atletes masculins com les atletes femenines eren les credencials d’una cursa de 21km i 1030m de desnivell positiu que corona el Roc Gros i el Puigsagordi. 

L’Eva que corria a un terreny que li és propici, ja que és corredor i amb trams no massa tècnics, va sortir i des d’un bon inici es va col·locar primera amb la Silvia Segura que, alegrement, va anar agafant distància però no massa lluny perquè la maasai li continués mossegant els talons. En l’ascens al Roc Gros la corredora de l’equip Dynafit i membre de la selecció catalana Anna Comet va avançar a l’Eva i aquesta ja no la va veure més fins a l’arribada.  Va ser en la segona rampa d’ascens a les antenes (1001m) que la maasai va deixar de veure les dues primeres classificades però amb la certesa, ja que l’anaven informant, que les separaven només 4 minuts. Les forces de l’Eva eren suficient i les cames li responien sobretot en els trams de tobogans que tant li agraden. En la darrera pujada, al km 13, va descartar lluitar per la 2a posició centrant-se a no ser atrapada per la 4a classificada . En els darrers trams de pista l’últim esforç que li va permetre arribar en 3a posició a 6 minuts de la segona classificada i a 10 minuts de la 1a. No obstant el millor de tot va ser la millora del seu temps respecte l’any passat. 

Eva, la resta de membres dels Montseny Maasais et felicitem i celebrem la teva ràpida recuperació. Segur que aquesta primavera-estiu podrem delitar-nos  amb noves bones notícies de l’Eva i de la resta de la família maasai. De ben segur que gaudirem de la muntanya amb Salut, pau i llibertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: