dilluns, 4 d’abril del 2016

Tic-tac Trailwalker



Enguany, i ja en van 5, un equip format per 4 maasais participarà a la prova gironina de la Trailwalker. En Jonathan Quer, la Sílvia Puigtió, l’Oriol Masferrer i l’Ivan Carreres són els valents que estaran a la línia de sortida d’aquesta prova solidària que pretén recollir donatius per projectes que ajudin a pal·liar la fam al món.

Aquesta setmana rebien amb eufòria i agraïment les seves equipacions oficials que els acompanyaran en el transcurs dels 100km que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols. Una prova d’ultraresistència amb triple motivació: repte personal, córrer amb equip i recaptar fons per una causa solidària.

A tant sols 12 dies per la cursa “la Il·lusió i nervis estan a flor de pell” segons han declarats els membres de l’equip. Atletes que volen agrair les mostres de suport d’arreu, dels maasais, de particulars anònims i dels patrocinadors que s’han involucrat amb l’equip.

“Així doncs volem reconèixer i donar les gràcies a RQS, Jubany, Rendiment-Race, Oxiris i Renolit pel suport donat i a l’empenta tant econòmica com moral a tots aquells i aquelles que d’alguna manera o altre ens heu ajudat a que aquest repte fos possible, a tots moltes gràcies”.

Ara només els queda córrer i segons paraules dels nostres protagonistes:
"Ens hi deixarem la pell!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: