dimecres, 17 de febrer del 2016

Presència Maasai en terres xilenes: Ultra Trail Merrell Futangue


Aquest cap de setmana vàrem tenir un dels nostres Maasais, en Joan-Marc Olaria, participant a  l'Ultra Trail Merrell Futangue. A Xile!

L'exigent recorregut de 60 quilòmetres transcorria, com el seu nom indica, pel Parc Futangue, en plena selva valvidiana i sobre el conegut 'Lago Ranco'. El recorregut, molt diferent respecte dels que estem acostumats, destacava per la seva gran biodiversitat tant natural com animal, amb espectaculars vistes a volcans, cascades i llacs. Sens dubte un al·licient afegit que amenitzava la duresa de la prova. Els corredors havien de superar els 6.446 metres acumulats tot coronant pics importants com el 'Cerro Mayo'.

El nostre Maasai va realitzar el recorregut en 8 hores 3 minuts i 6segons i finalitzant en 15ª posició. Sens dubte un grandíssim resultat que va ser molt ben rebut al conjunt dels Maasais que formem aquest gran grup.


Sorprès pel gran ambient, la bona organització i l’espectacularitat del paisatge, el nostre Maasai anima a qualsevol amant de la natura a conèixer aquesta regió del sud de Xile.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: