dimecres, 27 de maig del 2015

Setmana de reflexió i posta a punt pel Trail Sant Esteve


Aquest passat cap de setmana va ser un d’aquells caps de setmana de merescut descans competitiu. La coincidència, a pesar de l’àmplia oferta en curses que hi ha, va fer que cap dels 86 actuals Maasais tingués una cursa.

D’aquesta manera van ser nombrosos els Maasais que van aprofitar per estudiar i entrenar el recorregut del proper event amb notòria presència Maasai... i és que estem encarant la setmana del Trail Sant Esteve on més de 15 Maasais participaran en la categoria de 27 quilòmetres i 4 en la categoria de 13 quilòmetres... per no parlar dels Mini Maasais que, lluent la seva nova equipació, participaran a la Mini Trail de dissabte.


Enguany, els Montseny Maasais hem aprofitat per configurar un equip de cara a competir a la Copa Montseny 2015. Una copa amb recompensa per qui esdevingui el guanyador dins del còmput total de la suma de les 3 curses que la composen, la primera de les quals és la Trail Sant Esteve.

La resta de Maasais que no competeixen aprofitaran per reunir-se dissabte al vespre i gaudir d’un bon sopar amb ambient futbolístic i quedar, a l’endemà, per poder animar de valent a la resta del grup que, de ben segur, ho donaran tot per deixar el pati ben alt!

També volem animar a la Sara Novell, la qual prendrà sortida a la Travessa pel Montseny 2015.

Per últim, no volem deixar passar l’ocasió per informar-vos que ja teniu disponible dins l’apartat “Vídeos” d’aquest web el darrer muntatge de la sortida corresponent al 3r Entrenament Obert Maasai celebrat el passat 16 de maig. Val la pena gaudir-lo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: