dimarts, 7 d’abril del 2015

El 10 de maig de 2015 és la data escollida pel 3r entrenament obert Maasai


Com ja començava a anunciar-se, el proper dia 10 de maig de 2015 ha estat, finalment, la data escollida per celebrar el 3r entrenament obert Maasai.

Aquest entrenament va dirigit a reunir a tots els simpatitzants d’aquest esport, tant si són Maasais com si no ho són, per poder gaudir d’una sortida conjunta amb la finalitat de compartir aquest magnífic moment tot corrent per la muntanya.

L’entrenament Maasai va sorgir com una iniciativa per fer conèixer al grup i, a l’hora, per poder-nos reunir tots plegats i passar-nos-ho d’allò més bé durant aproximadament 1 hora i mitja.

En les anteriors edicions, i com succeirà en aquesta tercera, els Maasais hem aprofitat per gravar un vídeo-muntatge amb la intenció d’immortalitzar aquest entrenament i que tothom s’hi pugui veure reflectit per ensenyar-lo als familiars, amics i/o coneguts... contingut que acaba publicant-se al nostre web en l’apartat “vídeos”.

Cal recordar que l’entrenament obert es fa en grup i, per tant, el ritme s’adapta atots els nivells. Tan sols cal que un tingui un hàbit de córrer per la muntanya i que es vingui preparat amb la corresponent hidratació/alimentació.

El  punt de trobada serà, com en les anteriors edicions, a la Plaça de la Vila de Sant Celoni a les 9:00h del diumenge dia 10 de maig de 2015, mateix lloc on finalitzarà l’entrenament en grup.
 

Així doncs, tan sols ens queda desitjar que aquesta crida pugui arribar al màxim de gent amb hàbit de córrer per la muntanya i amb ganes de gaudir amb nosaltres d’un bon entrenament en grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: