dilluns, 30 de març del 2015

El Test Salomon-Suunto Montseny Maasai, tot un èxit !


Com ja havíem anunciat a través de l’apartat “Notícies” del nostre web així com a la secció d’Esports que els Montseny Maasais fem setmanalment en col·laboració amb  Ràdio Sant Celoni a partir de les 21:00h dels divendres, el passat dissabte hi havia organitzada una trobada a la sala petita de l’Ateneu de Sant Celoni per gaudir del primer Test Salomon-Suunto on els Maasais hi col·laboràvem directament.

Un bon grapat de Maasais així com un seguit de companys que havien llegit i/o escoltat la notícia, van poder provar de primera mà tot el material que tant Salomon com Suunto havien aportat per aquest test.


De seguida, els participants van poder calçar-se, tot ells, amb un nou model de Salomon de la variant “City Trail” així com posar-se el nou model de rellotges “Suunt Ambit”. Un cop equipats, tots els assistents sortien en grup a fer una ruta conjunta per la Vall d’Olzinelles i provar així, sobre el terreny, aquesta magnífica equipació.

A la tornada, els participants es reunien de nou a l’Ateneu a fi i efecte de retornar el material del que havien disposat i poder escoltar, de primera mà, la ponència de mans de César Esquivel -tot un referent d’aquest esport i expert en Suunto-.

L’èxit d’aquesta primera edició del Test Salomon-Suunto ha desencadenat l’opció de fer un segon test amb material més “pro”, de manera que, com ja els vam avançar, els Montseny Maasais estarem encantats de tornar-hi a col·laborar.

Volem aprofitar per agrair al nostre company Dídac l’aposta que ha fet per col·laborar amb els Montseny Maasais i haver aconseguit aquesta trobada amb aquestes dues marques referents dins del nostre esport així com agrair-li també a César Esquivel la presència. Fins ben aviat!!!

A l’endemà diumenge, el Maasai Martí Gutiérrez va participar a la Cursa de les Quatre Ermites de Ripoll. Aquesta cursa té la particularitat d'unir les quatre muntanyes que circumden el “bressol de Catalunya”. Consta de dos recorreguts: el complet, de 21 quilòmetres i 3.100 metres de desnivell acumulat en el que hi participava Martí, i el curt de 12 quilòmetres que només cobreix les dues primeres muntanyes: la del Catllar i la de Sant Antoni. La tercera ermita és la de Sant Bartomeu mentre que els corredors, abans de tornar a la meta situada a davant del Monestir, van pujar i baixar Sant Roc.


Et donem l’enhorabona Martí, per aquesta 11ª plaça assolida amb aquest grandíssim temps de 3h i 8min!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: