dimarts, 3 de març del 2015

Primer entrenament oficial Maasai per la Trailwalker 2015 sobre el terreny


Mentrestant el cap de setmana es preveia tranquil pel que fa a les competicions, els 4 Maasais escollits per participar en la propera edició de la Trailwalker 2015, en Xavi Manso, en Martí Gutiérrez, la Louise Brown i en Jaume Berenguer, preparaven a consciència el primer dels entrenaments oficials sobre el terreny acompanyats del seu equip de suport oficial que els assistirà degudament durant la celebració de la prova.

Com ens comentaven ”va ser un entrenament dirigit a buscar les sinergies necessàries per poder competir la prova amb les màximes  garanties” i és que estem parlant d’un recorregut de 100 quilòmetres que va de la localitat d’Olot a la de St. Feliu de Guíxols, on els 4 els participants que formen cada equip que pren la sortida són els  mateixos que han d’arribar en bloc a la línia de meta sense que ningú es pugui quedar pel camí.


Quan parlem d’aquestes distàncies competides en grup, cal tenir ben estudiat i conegut  l’engranatge de l’equip sense deixar a l’atzar factors com el ritme i les sensacions, doncs si qualsevol d’aquests factors no acaba de rutllar pot acabar tirant al trast totes les esperances d’arribar a Sant Feliu de Guíxols coma finishers.

Finalment, els nostres companys Maasais que havien sortit d’Olot en direcció a Girona, ens van transmetre les bones sensacions amb que es van trobar durant l’entrenament, la qual cosa ens fa ser molt optimistes de cara no tan sols a assolir l’objectiu de ser finishers sinó, qui sap, potser fins i tot a lluitar per les primeres posicions. La cursa de per si és llarga però en aquest grup hi ha molta matèria primera, molt entrenament i molta il·lusió sense deixar de banda que gaudiran d’una magnífica assistència i rebran el suport i de tot el grup de Maasais.

Per altra banda també volem felicitar la bona participació que va tenir l’Òscar Espanya en la seva participació en la 5ª Cursa dels Gitanos de Taradell. Un trail de 22 quilòmetres que es va celebrar a la localitat de Taradell i on el taradellenc Albert Pujol es va imposar amb un ritme molt alt i aturant el cronòmetre en 1h 45min, mentre que el triomf femení va ser per Laura Carreras amb un temps de 2h i 15min.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: