dimarts, 17 de febrer del 2015

La Maasai Louise Brown guanyadora de la 25ª Copa d’Andorra d’esquí de fons

La celonina Louise Brown, de l'equip Montseny Maasais, ha estat la més ràpida de la categoria femenina en la prova en els 20 quilòmetres marxa d'esquí de fons que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Andorra, emmarcada dintre de la 25ª Marxa Andorra-La Rabassa. La Maasai ha fet el recorregut amb un veloç temps d'1:16:50.76, traient 2 minuts i 14 segons a la segona classificada, Genevieve Escaich (Ski Club Beille) i més de 7 minuts a la tercera, Marta Folch (PER). Felicitem la teva grandíssima participació en aquesta prova i t’encoratgem a que compleixis tots els objectius que t’has marcat! Enhorabona!!!

El maasai Sergi Millaruelo 5è a l'estatal de Muíxing celebrat a Vallgorguina

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Vallgorguina la tercera prova de la Copa Gos Àrtic, que ha suposat també el desenllaç de la Copa d’Espanya de Múixing. Una cursa a doble jornada que també ha puntuat per a la Lliga Catalana de Canicròs i Bikejoring.

Dissabte es va fer la primera cursa, amb un circuit de 7 quilòmetres, que va resultar molt exigent físicament per als participants, pels importants desnivells que van haver d’afrontar en un traçat amb nombrosos revolts que demanaven la màxima concentració i una bona comunicació entre corredor i gos. Diumenge va tenir lloc la segona mànega, amb un circuit una mica més curt i on es va poder veure com la majoria de participants milloraven substancialment els seus cronos.

Amb aquesta carrera la Copa Gos Àrtic ha superat el seu equador. La pròxima cita serà els dies 7 i 8 de març, sobre neu, a Baquèira Beret, on es disputarà la cita reina del calendari de múixing neu, amb els Campionat d’Espanya i de Catalunya. A més, com a principal novetat, es convoca el Campionat d’Espanya de Mitja Distància.