dimarts, 3 de febrer del 2015

7 Maasais al Trail Rocacorba, 2 Maasais a la 2ª Kedada del Trail Kastellterçol i participació a la Mitja de Granollers

En Xavier Barceló, en Jonathan Quer, l’Oriol Masferrer, l’Ivan Carreras, Agustí Isún, en Xavier Grèbol i en Francesc Guilana van desplaçar-se a la localitat de Canet d’Adri, a la província de Girona, per prendre sortida a ja conegut Trail Rocacorba.Enguany, els nostres Maasais participaven en les modalitats de 20 i 30 quilòmetres.

Per la seva part, en Jonathan, l’Oriol, l'Agustí, en Xavier Grèbol i l’Ivan participaven en el circuit de 20 quilòmetres i 1.600 metres de desnivell acumulat repartits en 13 quilòmetres de corriols i 7 quilòmetres de pista i on aconseguien arribar força ben posicionats en una cursa on 442 participants havien pres la sortida.

Per l’altra banda, en Xavier i en Francesc participaven al circuit de 30 quilòmetres i 3.600 metres acumulats. Un circuit força més exigent amb 26 quilòmetres de corriols i només 4 quilòmetres de pista i on ens confirmaven les bones sensacions que havien aconseguit en el que era la seva primera cursa de l’any. Enhorabona a aquests 7 Maasais del Rocacorba!!!


En paral·lel, a la localitat de Castellterçol, els Maasais Ferran de la Varga i Quico Bruguera prenien la sortida a la II Kedada Trail Kastellterçol. Un trail solidari on el preu de la inscripció corresponia a la recaptació d’aliments per la gent més necessitada del nostre país. Els nostres Maasais va prendre sortida al circuit més llarg de les 3 modalitats que es presentaven enguany. Un recorregut molt exigent de 42 quilòmetres i 4.400 metres de desnivell acumulat que es feien per una grandíssima causa. Finalment els dos Maasais van creuar la línia de meta ben sencers, i és que la distància de marató és una distància molt respectable i més quan es parla de tant desnivell. ENhorabona als 2 Maasais del Trail Kastellerçol!!!

Per últim va ser un total de 5 Maasais els que van voler provar la seva velocitat de creuer a la més que coneguda Mitja de Granollers. A pesar de ser una cursa d’asfalt, sempre tenim algun Maasai que decideix provar-se per saber on està i enguany van ser un total de 5 els que van prendre la sortida: en Gabi Rordríguez, la Sílvia Puigtió, en Pau Castanyer, en Jordi Fugaroles i en Fran Garcia. Enhorabona als 5 Maasais de La Mitja!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: