dimecres, 28 de gener del 2015

En Jonathan Quer i l’Oriol Masferrer proven la modalitat de snowrunning



Aquest cap de setmana venia precedit per la presentació del llibre “Corrent cap a l’impossible” d’Albert Jorquera. Com ja vam anunciar, divendres es presentava el llibre de la mà de la llibreria “Els 4 Gats” i dels Montseny Maasais en presencia del seu escriptor l’Albert Jorquera.

L’Albert, es va mostrar molt proper a tothom i molt agraït i il·lusionat en participar en la presentació del seu llibre en un entorn ple d’entusiastes de les curses per muntanya.

La presentació va acabar essent tot un èxit d’assistència i participació i es va poder concloure, després de quasivé dues intenses hores, amb un extens torn de consultes precedides de la bona sinergia que hi havia entre l’Albert i tot el públic assistent.

Des d’aquí, un cop més, agraïm a l’Albert la seva presència. Ens ho vam passar d’allò més bé!!!

Diumenge, arribava el torn al Jonathan Quer i a l’Oriol Masferrer. Ambdós Maasais decidien provar el que anomenen snowrunning (córrer per la neu) en modalitat de competició.


A pesar d’haver-se decantat per la cursa explosiva de 6 quilòmetres i 300 meres de desnivell acumulat amb anada i tornada des del Pla de Beret fins ben entrada la pista que porta a Montgarri, els nostres Maasais van poder certificar que aquesta nova modalitat no està exempta d’un gran esforç físic... i és que els tan sols 6 quilòmetres de la prova semblaven multiplicar-se cada vegada que el peu s’endinsava a la neu, com si de córrer per la platja es tractés.

En Jonathan i l’Oriol van veure com més d’un centenar de participants prenien sortida, cara avall i a tota velocitat sota una gèlida temperatura de 10 graus negatius. No va ser fins l’inici de la pujada i equipats amb els crampons de curses per muntanya, quan els dos Maasais van començar a sobrepassar corredors fins arribar en 6ª i 10ª posició respectivament, doncs la cursa finalitzava en pujada. Enhorabona als dos per la vostra estrena en aquesta modalitat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: