dimarts, 20 de gener del 2015

Sergi Mirauelo fa 2n al Campionat de Catalunya de Mushing

De nou un cap de setmana ple d’activitat pels Montseny Maasais, i és que el fred no va ser suficient per deixar de participar en curses.

En primer lloc teníem al Sergi Mirauelo que es va desplaçar a l’estació d’esquí de Port Ainé per prendre sortida al Campionat de Catalunya de Mushing. Modalitat explosiva en la que atleta i gos es complementen per cobrir un circuit sobre neu.

La cursa es composava de dues mànigues. La primera es feia dissabte a les 19:15h sota una gèlida temperatura de 8 graus negatius, mentre que la segona màniga es feia diumenge matí amb 11 graus negatius. Tot un repte per al Sergi que a banda de lluitar contra el cronòmetre, ho feia contra el termòmetre.

El circuit era un traçat ràpid i explosiu on els participants havien de recórrer un total de 3,3 quilòmetres amb un desnivell positiu de 180 metres i on en Sergi va ser capaç de creuar la meta en segona posició en ambdues mànigues.

Ara, restarem pendents de les dues darreres curses que es faran a Baqueira i on es decidirà la posició final de Sergi en aquest Campionat. Enhorabona per l’estrena i pel grandíssim resultat!!

Sense deixar la neu, a la localitat de Font Romeu, l’Arnau Llop va prendre la sortida a la versió hivernal del Trail de Font Romeu. Més coneguda com a Romeufontaine. L’Arnau, va decidir prendre la sortida al Trail de 25 quilòmetres i 2.076 metres acumulats amb l’esforç afegit d’haver de córrer en terreny nevat. A pesar d’haver sortit endarrerit, l’Arnau va prémer l’accelerador des d’un bon inici per tal de posicionar-se millor i evitar les possibles aglomeracions que es preveien a l’inici del primer dels corriols... i així ho va aconseguir!

No va ser fins el quilòmetre 11 on les fortes pendents van obligar a l’Arnau a calçar-se els grampons de trail running (especials per córrer) i els quals li van fer tot el servei fins treure-se’ls a falta de 2 quilòmeres de l’arribada. Finalment, l’Arnau va creuar la línia d’arribada en 41a posició. Tot un repte molt ben assolit i pel qual et donem l’enhorabona!!!

Finalment, 8 Maasais,concretament en Jonathan Quer,la Sònia Hurtado, en Kevin Bonjorn, en Quico Sala, la Louise Brown, l’Óscar Guallar i en David Bartolomé van decidir apuntar-se al 41è Cross organitzat pels nostres companys del Club d’Atletisme de Sant Celoni. Val a dir que ho vam poder fer prou bé i tothom va poder gaudir de la gran festa que això suposava: ambient, explosivitat i participació totalment gratuïta. Per la seva banda, en David finalitzava com a 1r classificat Júnior, en Jaume coma 1r classifitat veterà, la Luise com a 1ª classificada femenina mentres que en Jonathan ho feia com a 4t classificat open, en Kevin com a 5è open, l’Óscar com a 6è classificat open, en Quico com a 8è classificat open i la  Sònia com a 4ª classificada femenina general. Enhorabona a tots8 maasais i al Club d’Atletisme de St. Celoni per aquesta magnífica jornada!!!!