dijous, 15 de gener del 2015

Presentació gratuïta del llibre "Corrent cap a l'impossible" d'Albert Jorquera a la Sala Bernat Martorell de l'Ateneu de Sant Celoni

Els proper divendres dia 23 de Gener de 2015 a les 20:00h es donarà lloc a la Sala Bernat Martorell de l'Ateneu de Sant Celoni, la presentació gratuïta del llibre Corrent cap a l'impossible, escrit per Albert Jorquera i editat per Cossetània.


Aquest és un llibre, com bé matitza el propi escriptor, per al corredor amateur. No és un manual d’entrenament sino una aproximació a aquest apassionat esport a partir dels grans professionals, però sempre pensant en el corredor amateur, -que al cap i ala fi som la majoria-.

Hi ha molts consells sobre entrenament, alimentació, preparació d’una ultra, gestió de la cursa, aspectes mentals, motivació però prestats d’una manera divertida i fàcil de llegir, amb molts exemples i anècdotes. Els tres grans objectius de l’Albert Jorquera són l’entretenir, que el llibre fos útil i que motivés al lector, però sempre tenint els peus a terra i sent molt honest amb un esport en el qual es porta el cos al límit. A la vegada, l’Albert vol reflexionar sobre com preparar-se per a una ultra, com ens canvia la vida i com permet adonar-nos de les autolimitacions que moltes vegades en imposem nosaltres mateixos.

Creiem, sincerament, que el llibre és una gran lectura per aquells corredors que comencen a córrer per la muntanya o somien fer una ultra algun cop a la seva vida. A la vegada, amb la història de les curses com l’Ultratrail del MontBlanc, la Transvulcania, la Badwater o la Wester States, entre moltes d’altres, l’Albert espera haver aportat prou informació nova per entretenir a aquells corredors més experts com també li agradaria sorprendre a aquelles persones que no coneixen el món de les curses per muntanya.

En resum, el llibre mostra un viatge interior que ens permetrà afrontar-nos a les nostres pors i créixer com a persones i esportistes amateurs, encara que sigui corrent cap a un impossible.

Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: