dilluns, 12 de gener del 2015

Els Maasais inicien el calendari amb empenta a Corbera i a Breda



Com ja anunciàvem, aquest cap de setmana era l’estrena dels Maasais al nou calendari competitiu.

D’una banda, en Jaume Berenguer i en Paco Ariza van desplaçar-se a la localitat de Corbera per participar en la tercera edició de la 5 Cims de Corbera. Com el seu nom indica, la cursa transcorre assolint els 5 cims més coneguts de la zona cobrint una distància de 26 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell acumulat.

Enguany i degut a la massiva participació, l’organització va optar per allargar la sortida tot fent-la circumval·lar abans d’iniciar la primera “agònica” pujada.

Tant en Paco, que participava en la categoria de veterans sub 40, com en Jaume que hi participava com a veterà sub 50 van utilitzar estratègies diferents, cadascuna d’elles amb el seu merescudíssim resultat. En Paco, com és habitual, premia l’accelerador des del primer moment, mentre que en Jaume iniciava la cursa de menys a més per acabar recollint “cadàvers” a partir del quart cim.

Finalment, en Paco creuava la meta com a segon classificat veterà sub 40 i 20è de la general i en Jaume finalitzava com a segon classificat veterà sub 50 i 45è de la general. Enhorabona a tots dos!!!!


D’altra banda, a la localitat de Breda, els Maasais Segi Mirauelo, Sílvia Puigtió i Pau Castanyer prenien la sortida a la Crematorrons de Breda. Una cursa explosiva d’entorn els 11 quilòmetres i amb un desnivell acumulat de 550 metres.

No sabem si n’havien menjat gaires de torrons durant el Nadal però si ho van fer... els van deixar tots a Breda. Els tres Maasais van sortir a donar-ho tot i així va ser. Per la banda de la classificació masculina en Sergi Mirauelo, expert en curses de canicròs en les que obté magnífics resultats, va arribar com a primer classificat general seguit de Pau Castanyer que finalitzava com a setè classificat.

La Sílvía, que de nou es va trobant amb el seu ritme, va finalitzar com a primera classificada femenina a poc més de 6 minuts del primer classificat. Enhorabona a tots 3!!!!

També aprofitem  per felicitar a l'Oriol i en Carre per la seva participació en la prova d'asfalt de 10 quilòmetres on ambdós Maasais tenien intenció de provar la seva velisitat en aquesta distància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: