dimecres, 7 de gener del 2015

Els Montseny Maasais a l'Oxfam Intermón Trailwalker


Molt Bon any a tots els Maasais i amics Maasais. Un any més, els Montseny Maasais estem immersos en el projecte d’Oxfam Intermón per fer la Trailwalker 2015 que pendrà la seva sortida el dissabe 18 d'abril de 2015 a les 10:00h en la localitat d'Olot..

Els integrants de l’equip són una petita representació dels Montseny Maasais. Ells seran els encarregats de representar a tot el grup de Maasais en aquesta causa solidària que ben es mereix de la col·laboració de tothom: Xavier Manso, Louise Brown, Jaume Berenguer i Martí Gutiérrez. Tots 4 acompanyats de l’equip de suport format per Quico Sala i l’Óscar Guallar i de tots els Maasais i amics que, extraoficialment, hi anirem a donar suport.


Com quasi bé tots sabreu, l’Oxfam Intermón Trailwalker és l’única ultratrail amb motivació triple: repte personal, repte en equip i el petit ajut, que mai suficient, per ajudar a combatre la fam al món.

Aquesta ultratrail solidària consta d’un recorregut de 100 quilòmetres on s’hi participa en equips de 4 amics. Dos amics més de suport completen la totalitat de l’equip.

El Trailwalker era un exercici d’entrenament militar a Hong Kong. El 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments a 11 països i on els Montseny Maasais, de la mà de l’empresa tecnològica Salicrú i de totes les persones que hagin fet un donatiu al nostre equip, hi serem presents.

A continuació, us adjuntem el link amb l’equip que representarà als Montseny Maasais i a través del qual podreu ajudar-nos a augmentar la recaptació per tal de mirar de sobrepassar el llindar mínim de 1.500€ que demana l’organització per prendre la sortida: aportacions Trailwalker Maasai.

Tanmateix, us adjuntem el link del facebook a través del qual podreu estar degudament informats, a partir d’aquest mateix mes de gener, de tots els esdeveniments que es duguin a terme en l’entorn de la nostra participació a l’Oxfam Intermón Trailwalker: facebook Trailwalker Maasai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: