dilluns, 20 d’octubre del 2014

La Maasaiada… una gran festa per tots els participants i organitzadors!



Aquest passat cap de setmana, tots els participants de la Maasaiada, la cursa de 46km que encapçalava la distància més llarga de les 3 curses celebrades dins de la Marxa pel Montseny, van poder gaudir de l’entrega de tota la família  dels Maasais.

La Maasaiada iniciava el seu recorregut a les 7:30h de diumenge, a la localitat de Sant Celoni . Ben aviat els corredors s’enfilaven fins el poble de Campins en direcció a Can Pareras i no seria fins arribat a aquest punt on els participants abandonarien el recorregut compartit amb la Marxa de 22km per endinsar-se al traçat de la Maasaiada. Un corriol a prop de l’avituallament convidava als participants a gaudir del que els Maasais consideren el millor dels recorreguts que es poden fer pel Montseny. El pas per “Roca Plana”, amb les seves espectaculars vistes era només el preludi del que els corredors es trobarien.

A mesura que els participants arribaven al Llac de Santa Fe del Montseny, s’adonaven que l’organització havia tingut cura del seu benestar: recorregut, marcatge, atenció de l’organització envers als participants i els avituallaments de reforç a banda dels marcats a la cursa, eren els principals comentaris que recollíem a peu de cursa.

Des de Santa Fe, els corredors iniciaven la volta a “l’Olla de Santa Fe”. Una volta que els suposaria tot un premi per la vista i que els aproparia al Turó de Morou fins acostar-los a l’avituallament de l’Avet Blau, on els esperava una sorpresa en forma d’ambientació per part de grallers i timbalers a peu d’un nou avituallament. De l’Avet Blau els corredors enfilaven fort fins la Font de Briançó i d’aquí al Turó de l’Home, com a sostre de la cursa, on un nou avituallament carregat d’energia els animava a mesura que els corredors anaven apropant-s’hi...  i és que cada avituallament es convertia en una festa! Des d’aquí, els participants començaven a enfilar la baixada que els aproparia a un nou avituallament situat a les Antenes. Pa amb tomàquet i embotits, refrescos, aigua, xocolata, galetes, isotònics, fruits secs, codony, gominoles, actimels... Això eren alguns dels productes que els participants s’anaven trobant en cada aturada juntament amb l’atenció que rebien dels organitzadors que els encoratjaven i els atenien omplint-los els “camelbacks” i ampolles. Des de les antenes, els participants iniciarien una baixada més intensa per tornar a cercar la masia de Can Perepoc on un nou avituallament amb la gegantina i la rauxa dels Maasais els esperava abans no tornessin a compartir recorregut amb els participants de la Marxa pel Montseny.

En arribar, una gran festa amb botifarrada, xocolatada i inflables gratuïts pel públic, entrega d’obsequis, sortejos, assistència de fisioteràpia  i ambientació de tota mena, a banda de  tot el reconeixement que cada participant de la Maasaiada rebia tant de l’organització com del públic assistent i els pop de 700 participants de la Marxeta i la Marxa, que els esperaven com els herois de la jornada.

Abans d’iniciar-se la tarda, els Maasais ja havien recollit i desmarcat tota la cursa i es felicitaven per com de bé havia anat el dia i per com de bé havien valorat els participants tots el aspectes organitzatius.

Els Maasais ens volem fer ressò d’un comentari d’un dels corredors dels nostres amics de Camp IV, el qual va voler agrair l’entrega i entusiasme de tots i cadascun dels organitzadors en una cursa on a pesar que només s’hi havien pogut inscriure poc més de 30 participants, en cap moment s’hagués dubtat en anul·lar-la... i és que no s’havien pogut obrir les inscripcions ni fer publicitat fins poc més d’un mes abans de l’event.

Els Maasais organitzem la cursa perquè ens mou la simple il·lusió d’organitzar-la i és que aquells que organitzem curses d’aquest nivell d’entrega, qualitat i distància per menys de 20€ treballaran igual si se’ls inscriuen 30 com 200 participants (que era el nostre límit). Es tracta de gaudir i de moure’s per la  il·lusió i els sentiments! 


 Ara si... fins la Maasaiada de l'any vinent!!!

Accedint al següent enllaç podràs consultar la crònica de Nació Digital

4 comentaris:

  1. Es penjaran les fotos fetes durant el recorregut de les 3 marxes? si es aixi a on?

    ResponElimina
  2. Van ser varis els fotògrafs i persones de l'organització i fora que van aprofitar la jornada per tirar fotografies. A nivell de les tres curses, s'està intentant contactar amb les diferents persones que les van tirar, per tal de pujar-les a la web de la Marxa pel Montseny. A nivell de la web dels Maasais, el que estem fent és recopilar les fotografies de la Maasaiada per crear un nou álbum. Si encara no ets amic del Google+ del Montseny Maasais, feste'n i així rebràs un mail automàticament quan publiquem aquest álbum. Sinó hauràs d'anar consultant si les hem pujat a través del panell "slide" que va passant fotos automàticament. Salut i força Maasaia!!

    ResponElimina
  3. Acaben de penjar noves fotos de les 3 modalitats (Marxeta, Marxa i Maasaiada) al facebook de la Marxa pel Montseny!

    ResponElimina
  4. Les fotos penjades són molt guapes.
    Sabeu quan penjaran les de Morou i Sta. Fe?
    Gràcies!
    Jordi

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: