dilluns, 13 d’octubre del 2014

11 Maasais a la 5 Cims 2014. Dani Aguirre i Jordi Cervera al primer i tercer calaix del podi


Aquest any la 5 Cims ha resultat més que bona en quant a resultats pels nostres Maasais. Enguany, l’organització de la cursa havia anunciat adaptacions al seu recorregut, tot augmentant-ne la distància dels 46km als 55km i incrementant el seu desnivell en quasi bé 600 metres.

Aquest cop calia matinar atès que la sortida de la cursa era a les 6 del matí des de la Plaça de la Vila del familiar poble del Montseny. Sota un cel amenaçador que deixava anar algunes petites gotes els participants accedien, després de passar pel control de material, al recinte de sortida. Allà, els Maasais anaven trobant-se per saludar-se i compartir el màgic moment d’abans de la sortida.

No va ser fins a 5 minuts abans de donar-se la sortida, que l’organització va passar el darrer “parte” metereològic tot anunciant que les pluges previstes per la tarda s’avançarien i que al cim del Turó de l’Home les condicions tèrmiques eren força bones però els participants es trobarien amb ràfegues de vent i una boira espessa.

Van ser fins a 11 Maasais els que van prendre la sortida a la cursa del 5 Cims. Una modalitat que s’endinsa en l’ultradistància donat el seu recorregut de 55km i els seus 6.400m acumulats.

Des d’un inici, Dani Aguirre va prémer l’accelerador per desaparèixer de la vista dels seus perseguidors. Darrere anava un segon grup amb nombrosos Maasais que seguien amb un duríssim ritme. Val a dir que des d’un inici, la cursa encarava una pujada de +1185m de desnivell en 6,6km que també utilitza La Sitja del Llop com a kilòmetre vertical.

A meitat del recorregut, un gran nombre de seguidors Maasais esperaven a Collformic per animar. De seguida van poder confirmar que en Dani passava el primer, seguit de Cervera que venia segon. Tot un degoteig que no feia més que preveure el bon estat de forma dels nostres corredors atès que fins a 7 Maasais passaven per Collfiormic dins del Top 10.

Finalment, a l’arribada tothom esclatava d’alegria en veure a Dani Aguirre confirmar la seva hegemonia i revalidar el títol de vencedor de la 5 Cims. En Jordi Cervera creuava la meta en tercera posició havent-se vist superat pel segon classificat a menys de 4km de l’arribada. Per la seva banda, en Quicu, en Francesc i l’Arnau finalitzaven dins del Top 10. En Sergi, en Jordi, en Joan, en Joan Marc, en Kevin i en Txema feien als Maasais 100% finishers!!!



Felicitar a l'organització de la 5 Cims i ara toca pensar i centrar esforços en l'organització de la Marxa pel Montseny 2014. Enguany amb Marxeta, Marxa i Maasaiada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: