dimarts, 7 d’octubre del 2014

Els atrevits a l’entrenament obert Maasai



Aquest cap de setmana hi havia previst el segon dels dos entrenaments oberts que els Montseny Maasais celebren anualment.

Com molts mitjans de comunicació pronosticaven, les precipitacions en forma de turmenta descarregaven la matinada de dissabte i el matí de diumenge, la qual cosa va provocar un allau de baixes a l’entrenament obert.

Finalment, i molt a pesar de les inclemències meteorològiques, 11 van ser els Maasais que van reunir-se incondicionalment a la Plaça de la Vila de Sant Celoni.


Com no podia resultar millor, el cel de seguida va fer treva tot recompensant als 11 valents i encoratjant-los a seguir endavant amb l’entrenament planificat per Santa Fe del Montseny.

El recorregut va resultar immillorable atesa la magnífica temperatura que de seguida es va donar amb els primers rajos de sol i l’entorn, ben moll, que no feia més que exponenciar la diversió dels Maasais quan tocava creuar els torrents.

El dia anterior, en Xavier Manso alegrava la vesprada quan ens comunicava que havia finalitzat amb molt bon temps i, el més important, amb molt bones sensacions, la Oncotrail. Una prova d'ultraresistència per muntanya i per equips d'aproximadament 100 kilòmetres amb sortida i arribada a Palafrugell. Aquesta cursa estava organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, amb l'objectiu de recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. El donem l'enhorabona pel repte assolit!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: