dimecres, 1 d’octubre del 2014

Novetats a l’Entrenament Maasai de tardor 05/10/2014



Ja estem a pocs dies de celebrar el segon entrenament Maasai obert a tothom. Tal i com hem anat exposant, aquest entrenament és apte per a tots els nivells i edats i per el que tan sols requerim un hàbit esportiu.

La convocatòria és a les 9:00h, ben puntuals, a la Plaça de la Vila de Sant Celoni. Un cop reunits a la plaça ens farem una fotografia de germanor per poder-la pujar a la web de cara a la següent publicació.

En aquesta ocasió, els Montseny Maasais hem decidit desplaçar-nos amb cotxe fins al pantà de Santa Fè per fer el recorregut de l’Olla de Santa Fè, el qual forma part de la Maasaiada (modalitat llarga de la Marxa pel Montseny 2014). Entre uns i d’altres tindrem lloc per tothom en els cotxes, pel que per això ningú s’haurà de preocupar.

El recorregut és immillorable! Estem convençuts que és un dels recorreguts més bonics que ens podem trobar al Parc Natural. Un recorregut ple d’indrets desconeguts per a molts, amb nombrosos punts d’interès i miradors naturals que tot aquell amant de la natura sap apreciar. A més servirà de presentació i reconeixement d’aquest nou traçat de la Maasaiada.

Tenim previst que ens surtin uns 12-14km amb un desnivell positiu de prop de 700 metres. Sens dubte un recorregut exigent pel que fa a desnivell i el qual es farà a ritme de tothom, amb aturades per gaudir de tots els punts d’interès i per fer els reagrupaments necessaris.

Penseu a portar la pròpia hidratació i alimentació així com tingueu en compte que el recorregut es farà íntegrament per sobre dels 1000 metres d’alçada pel que recomanem portar un paravent per si fos necessari.

Esperem que aquest nou entrenament esdevingui un nou èxit de convocatòria i que us animeu a repetir aquells que ja vau acompanyar-nos en la primera edició i us engresqueu aquells que estigueu dubtosos, doncs el que farem “no té preu” !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: