dilluns, 29 de setembre del 2014

Nous podis Maasais a la Mitja marató Serralada Marina i la Marxa Blanc i Blava


Aquest ha estat un nou cap de setmana en el que els Maasais s’han pujat al podi.

D’una banda van ser 4 els Maasais que van donar sortida a la Marxa Popular Blanc i Blava de 15km que es celebrava a la localitat de Cardedeu: Jordi Fugarolas, Xavi Royo, Sònia Hurtado i Mònica Espanya.


 Com ens comenten els Maasais, va ser una marxa molt divertida la qual recorria camins i corriols de la zona, amb un desnivell moderat i ondulat que serpentejava pels vols de la vila. Un gran clima i una nombrosa participació van empènyer als Maasais Jordi i Xavi a donar-ho tot, fins el punt de proclamar-se primer i segon classificat de la competició respectivament. Darrere, i amb un molt bon temps arribava la Sònia i la Monica, les quals havien decidit fer el recorregut plegades.

A Santa Coloma de Gramanet els Maasais Gabi Rodríguez, Quicu Bruguera i Ferran de la Varga prenien la sortida a la Mitja marató de Muntanya Serralada Marina. Una cursa molt explosiva on el Maasai Gabi es va trobar com a casa seva, tot arribant en una meritòria segona posició de la general i amb un temps que molts desitjaríem tenir a la mitja d’asfalt.

Al darrere i en cinquena posició, arribava en Quicu. En Ferran tancava l’arribada Maasai amb una molt bona cursa i havent gaudit d’un nou cap de setmana de competició.

ESTIGUEM ATENTS: estem a menys d’una setmana del segon entrenament Maasai obert de tardor amb una nova proposta de recorregut la qual farà les delícies de tots els participants (més info a l’apartat “Entrenaments oberts” o per mail a l’apartat “Contacte”)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: