dilluns, 22 de setembre del 2014

Cap de semana d’ultradistància pels Maasais: Ultra Pirineu, Matxicots Extrem i Matagalls-Montserrat


Aquest ha estat un nou cap de semana de competició per als Montseny Maasais. Per una banda teníem als Maasais Arnau Llop, Bernat Llop, Carles Ametller i Kevin Bonjorn participant a l’Ultra Pirineu (antiga Cavalls del Vent). Una cursa molt exigent de 103km i més de 12.600 metres de desnivell acumulats. Finalment van ser 3 els Maasais finishers, conseguint arribar a meta amb grandíssims temps, mentres que en Kevin es veía obligat a retirar-se al km 31 amb prop de 4.400 metres acumulats.

En un altre indret, en Paco Ariza afegia una altra bona notícia al grup dels Montseny Maasais. En Paco conseguia finalitzar com a primer classificat de la seva categoría en la cursa de les 5 ermites. Sembla que en Paco ens està acostumant a aquests magnífics resultats!!  

Dissabte a la tarda en Joan Marc prenia la sortida a la mítica Matagalls-Montserrat. Una prova d’ultradistància el qual recorregut de 86km enllaça Collformic amb el Monestir de Montserrat. Com ja ens adelantaven, en Joan Marc estava en un bon estat de forma el qual el va permetre realizar el recorregut per sota de les 12 hores, un temps al que pocs poden aspirar.

Finalment, en Dani Aguirre va euforitzar al grup dels Maasais amb una increíble tercera posición general a la ultratrail de Matxicots Extrem celebrada a la localitat de Rialp. En Dani Aguirre només es va veure superat pel francés Nahuel Passerat i es va quedar a tan sols 2 minuts del segon classificat. En Dani es trova en un estat de forma excel·lent i des d’aquí et tornem a felicitar!


Cal, per últim, fer-nos ressò i agraïr a tots els supórters que aquest cap de semana han acompanyat als Maasais a les seves respectives competicions per fer-los costat i encoratjar-los a seguir apretant les dents davant la duresa de les seves respectives proves… i es que en els Montseny Maasais quan uns corren els altres animen, ja sigui desde peu de cursa com a través de les nostres xarxes. Som molt grans!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: