dilluns, 15 de setembre del 2014

Marxa pel Montseny 2014: Marxeta, Marxa i Maasaiada. Inscripcions online obertes!!!



Des del CESC (Centre Excursionista de Sant Celoni) i amb plena col·laboració dels Montseny Maasais (Secció de Trail Running del CESC) us volem donar la benvinguda al que serà el nou projecte de la Marxa pel Montseny.


La Marxa pel Montseny és una marxa històrica amb més de 30 edicions que ha passat a formar part d’un ritual. De ben segur que no coneixeu a ningú que, durant aquestes 30 edicions, no hi hagi participat i si és el cas, us convidem per tal que ens hi acompanyeu en aquesta nova i renovada edició.

Enguany, hem volgut adaptar els diferents recorreguts per fer cada modalitat molt més agraïda a tots els participants. La millora dels traçats, una major participació de col·laboradors de la mà d’escoles i gent implicada amb el projecte i l’entusiasme del CESC i els Montseny Maasais, farà que tots els participants gaudeixin, notòriament, de l’entorn que rodeja el nucli de Sant Celoni:

La Marxeta: distancia aproximada de 14km i +300 metres, amb la localitat de Campins com a punt més alt del recorregut, el qual ha estat millorat per l’organització. El seu preu és de 10€ anticpiat.
   
La Marxa: es manté la distancia aproximada de 22km i +700 metres, amb la masia de Can Pareres com a punt més alt del recorregut, el qual ha estat millorat per l’organització.
El seu preu és de 10€ anticipat.

La Maasaiada: és una nova modalitat de recorregut d’aproximadament 46km i prop de +2.100 metres. Un recorregut que transcorre pels que considerem els millors indrets del Massís del Montseny passant per les Agudes i el Turó de l’Home. El seu preu és de 18€ anticipat i té un màxim de 200 participants.

Un convidem a que consulteu la web oficial Marxa pel Montseny 2014 per ampliar-ne la informaió, així com us animeu a acompañar-nos en el que será una gran festa de l’esport de muntanya adjuntant-vos l'enllaç per la inscripció online Inscripcions Marxa pel Montseny 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: