diumenge, 7 de setembre del 2014

En Martí Gutiérrez finalitza primer a la Marató dels Quatre Rocs

El passat 23 i 24 d’agost va tenir lloc, per tercer any consecutiu la ja consolidada prova dels Quatre Rocs a Figuerola d’Orcau. Aquesta petita població del Pallars Jussà ,de poc més de 200 habitants, va acollir als vora 500 participants que, malgrat ser a finals de les vacances, van voler gaudir d’una de les tres proves amb què ens delitava la organització.

Una cursa curta de 10 km anomenada “Sprint” pensada pels més joves, una mitja marató amb 500 metres de desnivell positiu,  on hi participà el maasai Paco Ariza i la marató amb 1.500 metres de desnivell positiu on va participar-hi un altre maasai, el Martí Gutiérrez.

En Paco, tot i posar-se des de l’inici al grup dels tres primers, va acabar perdent-se i finalitzant 10è a la general i 8è de la seva categoria.

Pel què fa a la prova de 42 km, el Martí va finalitzar en 1a posició, guanyant així la seva primera marató de muntanya. Un final d’estiu d’allò més especial per a família Maasai tot pendents del proper entrenament obert del 5 doctubre, on esperem trobar-nos corredors i corredores amb ganes de passar-ho d’allò més bé. Enhorabona Martí per aquest grandíssim resultat i per compartir-lo amb tots els Maasais!!!