dimarts, 26 d’agost del 2014

Ja tenim data pel segon entrenament Maasai obert


Els mesos han anat passant d’ençà de la primera i multitudinària trobada que va tenir lloc a la Plaça de la Vila de Sant Celoni el passat 25 de maig de 2014, per celebrar el primer entrenament Maasai obert.


Arribat al consens amb la data, els Montseny Maasais ens hem proposat, i així ho fem extensiu a tots aquells que vulgueu acompanyar-nos, que el proper dia 5 d’octubre de 2014 es converteixi en la data del Segon Entrenament Maasai Obert.

Com ja vam preparar en la darrera edició, tornarem a fer un circuït divertit i millorat per camins i corriols amb una durada aproximada d’una hora i mitja a un ritme còmode que s’adapti a tots els participants, amb sortida i arribada en grup des del ben mig de la Plaça de la Vila de Sant Celoni.

Us convidem a que consulteu l’apartat “Vídeos” de la nostra web on hi trobareu el muntatge que vam fer per la primera edició i el qual millorarem de cara a aquesta segona edició.

Si teniu qualssevol dubtes relacionats amb aquest entrenament (intensitat, recorregut, participació, horaris...) podeu adreçar-vos al mail que figura en l’apartat “Contacte” de la web i us respondrem immediatament.

Els Montseny Maasais fem una crida a que US ANIMEU A ACOMPANYAR-NOS i us marqueu aquesta data al calendari per poder gaudir de l’entrenament encara més del que vam gaudir en l’edició anterior.

1 comentari:

  1. El C.C. Sant Celoni fem l'Open BTT a la zona darrera del Institut fins al darrera Pallerola i Tayeda.
    Suposso que no hi anireu per allà.
    salut

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: