dimecres, 13 d’agost del 2014

Nova comanda d’equipacions Maasais en curs

A tots aquells Maasais i futurs Maasais que esteu reclamant una nova comanda d’equipaions, us informem que ja podeu passar per La Jijonenca de Sant Celoni a fer el corresponent encàrrec fins els proper 31 d’agost.


Tingueu paciència si veieu que en Xavier Barceló està enfeinat darrere la barra, doncs aprofiteu per prendre alguna cosa mentrestant aneu apuntant-vos les peces i talles que voleu demanar-vos al llistat que us lliuraran i recordeu que cal deixar la comanda pagada per anticipat per evitar incidències.

Podeu consultar l’apartat “Equipació Maasai” de la nostra web www.montsenymaasais.com per tal de consultar els preus de les diferents equipacions. Aquest és el nostre preu de cost sense cap mena de marge i per la roba més tècnica que ens subministra Taymory. El plaç d’entrega estimat serà d’unes 6 setmanes. És a dir, pels vols de la segona quinzena de setembre.

Siguis d'on siguis, si curses comanda i no apareixes al llistat de Maasais que trobaràs a l'apartat "Tots els Maasais" de la nostra web, fes-nos-ho saber enviant-nos un mail a montsenymaasai@gmail.com i de seguida t'hi afegirem per tal de seguir fent gran aquest grup.

Força Maasais!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: