dilluns, 4 d’agost del 2014

Tot un èxit de participció a la xino-xano en memòria de Xavi Novell


Un any més, la pujada nocturna al Turó de l’Home des de la mateixa plaça del Comptes del Montseny de Sant Celoni, es va poder disfrutar tant per part de corredors com per part de ciclistes.

A les 20:30h es començaven a reunir els Montseny Maasais i els nombrosos Maasais ciclistes. Somriures i salutacions a coneguts i amics eren el preludi de la festa que s’estava a punt de celebrar en memòria del company Xavi Novell.

Ambdós grups, agermanats, es barrejaven per poder-se fer la fotografía oficial abans de donar la sortida conjunta. Feia goig veure a tota aquesta colla!!


A les 21:00h es sortia puntual. Als Montseny Maasais representats per Xavi  Barceló, Jordi Fugarolas, Arnau Llop, Kevin Bonjorn, Dani Lorente, Dani Aguirre, Joan Gimeno, Txema Soler, Carles Rodrígez, Oriol Masferrer i Óscar Espanya els tocarva serpentear pel bosc fins a l’Ermita de Santa Magdalena on començarien a engegar els seus frontals. Un altre Montseny Maasai, en Martí Costas, acompanyat de Pere Amadó, ens acompanyaven en btt enfilant-se pels corriols fins a la Fontmartina - el primer punt de reagrupament-.

En arribar a Fontmartina, els ciclistes ja havien sortit a la caça del cim del Turó de l’Home i els Montseny Maasais, no vam trigar a decidir fer el mateix. En Martí i en Pere agafaven l’asfalt per donar caça a la resta de ciclistes i els Montseny Maasais prenien el GR per superar un dur tram de 850 metres positius fins dalt del cim on, de nou, s’ajuntaven corredors i ciclistes per comentar els detalls de l’ascenció i fer un mos abans d’iniciar el descens.

Un ambient de festa, a tocar dels estels un entorn com el cim del Turó de l’Home, era el premi a l’esforç, a la passió per l’esport i a la memòria. 

Un cop hidratats i alimentats, tocava prendre la baixada de nou fins a Sant Celoni. En Xavi, en Txema i en Joan van demanar plaça al cotxe escombra, mentre que la resta aviat van agafar el corriol de baixada per fer el descens a un bon ritme. En arribar a la plaça, 4 estiraments, una miqueta de xerrada i la merescuda fotografía que compartim.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: