dilluns, 28 de juliol del 2014

Triple podi Maasai a la Trescada 2014 de Riells del Montseny i 4ª posició de Dani Aguirre a la Ultratrail del Cadí

Després de l’anterior cap de setmana de repòs competitiu, aquest cap de setmana els Maasais ens hem volgut repartir pel territori. Dissabte, els Maasais Martí Gutiérrez i Dani Aguirre iniciaven, cadascun d’ells a un indret diferent, les seves respectives competicions.

Per una banda en Martí, prenia la sortida a la duríssima Maratón de las Tucas (Marató de l’Aneto) de 42 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu. Un circuït que uneix els refugis de Estós i de Ángel Orús amb sortida del poble de Benasque. En Martí, com ens té acostumats, va sortir com un llam, amb un ritme trepidant i va aconseguir finalitzar en una espectacular 20ª posició. Enhorabona Martí pel tròs de carrera que vas fer i la dificultat de la prova pel seu traçat tècnic!!

A la Seu d’Urgell, en Dani Aguirre també prenia la sortida de la Cadí Ultra Trail. Des de la Seu d'Urgell van buscar la via més directa per arribar al Cadí, punt més alt de prova. Un recorregut circular i exigent de 82,90 quilòmetres amb un desnivell positiu de 4.750 metres. En Dani va prendre la sortida amb en grup capdavanter, coneixedor del gran potencial , però de seguida va veure que hi havia 3 corredors que semblaven anar un ritme per sobre. Tot i això, en Dani va mantenir el seu ritme i en el km 30 de la cursa on va poder-los donar caça per acompanyar-los durant uns quants quilòmetres més. El trio de corredors, però, van pujar mitja marxa més i en Dani va preferir no hipotecar el seu físic i mantenir aquesta quarta posició fins l’arribada. Un espectacular resultat en una importantíssima prova. Des d’aquí animem al Dani que ha fet 4t en les darreres dues ultratrails. Esperem que aviat tinguis el podi com a premi ja que te’l ben mereixes!! Enhorabona!!

Diumenge, al poble de Riells del Montseny, 7 maasais participaven a la Trescada 2014: Joan Barquero, Jordi Fugarolas, Carles Rodríguez, Kevin Bonjorn, Sònia Hurtado, Isa Hurtado i Marta Prat. Un Trail de 22,5 quilòmetres amb un desnivell positiu de 830 metres que s’enfilava fins més amunt del Pantà de Santa Fè del Montseny. Una prova que, cada any, ens ajunta a uns quants Maasais.

Si l’any passat ja vam poder gaudir del podí per la primera posició de la Maasai Louise Brown, aquest any ho hem “petat”. Per una banda, els 4 Maasais masculins finalitzaven dins del top 10, però a més a més, dos d’ells ho van fer ocupant el primer i segon calaix del podi acompanyats per un valent company de Mataró que es va fer meritòriament amb el tercer calaix i que esperem que en breu ens acompanyi al grup. En Joan rebia el trofeu de primer classificat i en Jordi el de segon classificat.

Paral·lelament, la Marta, la Sònia i l’Isa també finalitzaven la cursa amb molt bones sensacions i molt ben posicionades. Sobretot la Marta que ampliava el reconeixement dels Maasais fent-se amb el 3r calaix del podi femení.

Enhorabona a tots els trescaires i en especial als 3 Maasais que van pujar al podi i que van ajudar a donar un punt més de notorietat al grup!!

Tot un orgull de grup que a banda dels increïbles resultats que estem assolint, estem aconseguint que la gent es familiaritzi amb nosaltres. Som molt grans!!!