dimecres, 23 de juliol del 2014

El 01/08/14 Maasaiada nocturna al Turó de l’Home


Un any més, i en memòria del nostre company Xavi Novell, tots aquells que ens sentim Maasais, tant corrent per la muntanya com pedalant, ens citem a la Plaça dels Comptes del Montseny de Sant Celoni el divendres dia 1 d’agost a partir de les 20:30h. L’objectiu és clar... passar-nos-ho d’allò més bé pujant corrents des de la mateixa plaça fins al cim del Turó de l’Home per tornar a baixar corrents.

Com vam poder veure l’any passat, l’experiència val molt la pena. L’ambient és boníssim ja que ens ajuntem els companys que hi pugen en bici amb els que hi pugem corrents. No és fins les 21:00h que donem la sortida conjunta, prèvia fotografia oficial, tots ben equipats.

Cal esmentar que la pujada no és competitiva i que està oberta a tothom, tot i que tant per anar-hi pedalant com corrent cal estar en forma, tant pel que fa a la distància com pel que fa a l’exigència del desnivell.

Donada la sortida conjunta, ambdós grups, els ciclistes per carretera i els corredors per camins i corriols de muntanya, ens tornem a trobar a la Fontmartina on aprofitem per saludar-nos de nou, omplir aigua i citar-nos dalt de tot del Turó de l’Home.

Pel que fa als corredors de muntanya que ens hi vulgueu acompanyar, la sortida i arribada la fem amb grup. Resulta imprescindible portar un frontal així com recomanem que es porti l’aprovisionament necessari per fer la ruta en les millors condicions: hidratació, alimentació i un paravent.

Si per contra voleu participar-hi com a ciclistes, us podeu adreçar al Club Ciclista Sant Celoni a través del web que us adjuntem www.ccsantceloni.com per resoldre qualssevol dubtes que tingueu. El CC St. Celoni va organitzar a inicis de juliol una pujada nocturna competitiva la qual trobareu anunciada si us connecteu al seu web,  i ara la faran de nou NO competitiva.

Us hi esperem!!! ... i per aquells que no hi pugueu assistir, sigui quin sigui el motiu, disposareu de la crònica amb fotografies on compartirem les experiències d’aquesta edició així com us animem a que ens acompanyeu donant-nos suport i ànims a la sortida.

Us deixem una foto de l'arribada de l'any passat:

2 comentaris:

  1. quines ganes!!!!!! allà hi seré

    ResponElimina
  2. Val molt la pena,,, corrent, pedanant o com a simple espectador seguint-los a tots i compartint un entrepà a dalt... i la baixada... una passada!!!! Molts ànims!!!!

    ResponElimina

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: