dilluns, 7 de juliol del 2014

En Dani Aguirre 4rt a la Núria-Queralt i en Martí Costas participa a la Montseny Extrem


Aquest passat  dissabte el Maasai Dani Aguirre va donar sortida a la Travessa Núria-Queralt. Una prova d’ultraresistència amb un recorregut obert i perfectament senyalitzat i no circular de 92 km la qual acumulava un desnivell total de 12.300 metres repartits en un desnivell positiu de 5.500 metres i un de desnivell negatiu de 6.800 metres. Aquesta prova es regia pel reglament de la 3ª Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència i  el seu recorregut anava entre el Santuari de Núria i el poble de Berga, per camins de muntanya i pistes forestals.

En Dani, coneixedor del seu potencial i del bon estat físic en que arribava a la prova, va prémer l’accelerador des d’un bon inici, tot situant-se als primers llocs de la classificació. El pas dels quilòmetres semblava que el respectaven i aconseguia encarar-se al nucli de Berga en tercera posició. Va ser llavors quan, en un acte de confusió en Dani va saltar-se un trencant sense ni adonar-se’n i un cop va enfilar el camí d’arribada, interiorment es felicitava per la tercera plaça que creia haver-se adjudicat. No va ser fins a l’arribada en que en Dani va adonar-se de l’error, el qual havia permès al seu proper perseguidor, fer-se amb el tercer calaix del podi. A pesar d’aquesta desafortunada incidència, tots els Maasais et donem l’enhorabona per la grandíssima cursa que has fet i per la teva estrena dins del grup!!


Per altra banda, en Martí Costas es retrobava amb la competició després d’un llarg període d’obligat repòs físic. Concretament ho feia de la mà de la seva bicicleta de muntanya per participar a la segona edició de la Montseny Extrem. Una cursa que també organitza un altre Maasai, en Bernat Llop i la qual sembla que té recorregut per anys.

En Martí va poder gaudir d’un recorregut exigent i tècnic de 47 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu. Tot un trencacames segons ens traslladaven  molts dels assistents. Un constant puja i baixa, ple de corriols, alguns dels quals de gran caràcter tècnic i que en Martí va poder completar en un temps de 2 hores i 49 minuts. Enhorabona Martí per aquesta estrena competitiva i per la cursa que has fet!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: