dilluns, 30 de juny del 2014

Els Maasais Gabi Rodríguez i Jaume Berenguer disparen l’eufòria del grup


Un cap de setmana per estar ben orgullosos dels Montseny Maasais.

Per una banda, en Gabi Rodríguez ha trepitjat ben alt. Tots sabem que és un especialista en triatlons i que ara està trepitjant fort la muntanya, però aquest cap de setmana va competir en la seva especialitat i sense anar més lluny podem dir, orgullosos, que tenim un Maasai Subcampió de Catalunya de Triatlons. Així és, en Gabi es va proclamar Subcampió de Catalunya en la modalitat de veterans 40-44. Ens és tot un orgull tenir-lo al grup i rebre aquestes alegries. Fa molt temps que s’hi dedica i aquesta mena de reconeixements són del tot ben merescuts! Enhorabona Gabi per aquest subcampionat!


A l’altra banda, a peu del Pedraforca, en Jaume Berenguer competia a la IX Cursa del Pedraforca Saldes. La cursa que en principi es preveia molt tècnica amb una grimpada fins al cim i una baixada perillosa per una tartera esmicolada. La meteorologia adversa, però, va fer que s’hagués de buscar un circuit alternatiu davant l'impossibilitat de fer sobrevolar els helicòpters de rescat en cas d'algun incident important. Per davant de tot, s'ha tingut en compte la seguretat dels corredors. D'aquesta manera, la cursa es va veure retallada en quan a la seva distància i el seu desnivell. 

La sortida va ser la mateixa, però en un creuament de camins, es va anar a buscar el refugi Grasolet, per on passa la mítica Cavalls del Vent, i després remuntar amb força pendent fins a Lluis Estasen. Des d’aquí, es va anar a cercar la tartera per fer l’últim tram de baixada fins a l'arribada. El Maasai Jaume Berenguer hi va participar, aconseguint pujar al graó mes alt del podi a la categoria de Màster. 

Sembla que al Jaume no hi ha qui el pari quan s’embala a les curses. Enhorabona a tu també per aquest grandíssim resultat i més en un territori tant simbòlic com és el Pedraforca!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa en el bloc i afegeix els teus comentaris: